Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gdyby CC była taka zbawienna dla dziecka, to zrezygnowano by z porodów sn. To po pierwsze. Po drugie rodziłam sn i moje dziecko nie było sine, ani nie wiem zdeformowane. Jeżeli już chcesz iść w stronę korzyści dla dziecka, to przeczytaj jakie niesie poród fizjologiczny. Seks po porodzie jest taki jak przed porodem. Przy cesarce też jest krew i sceny. A zdaniem "dlaczego ktoś ma mieć lepiej niż ja tylko dlatego, że ma jakieś wskazania albo jest tchórzem albo udaje coś?" tylko udowadniasz jaka jesteś niedojrzała. Skoro nie masz wskazań, to też jesteś tchórzem albo będziesz udawać żeby zaświadczenie dostać.przeczytaj jakikolwiek artykuł o cc, wszędzie pisze, że dziecko się nie męczy i jest bezpieczniej. dlatego jest ładniejsze nie jest sine, ale nie jest to głównym powodem a brak bólu i komplikacji.
to niesprawiedliwa ocena jest - uważam tak, że mam prawo rodzić jak chcę i się nie męczyć łapówka jest nieuczciwa. i nie wierzę, że poród nie masakruje pochwy czy to moja wina, że chcę nie cierpieć?Autorka nie chce płacić. Chce za friko, żeby wiadra nie mieć. Tak w skrócie![]()
no nie wierzę, pewnie jeszcze nie utyłaś ani piersi nie urosły - super ale ja wolę tego uniknąć!Aha, dzięki za odp. Ja nic takiego u siebie nie zauważyłam. Jeżeli o to chodzi to u mnie po połogu było ciasno jak przed porodem![]()
Masz prawo rodzic jak chcesz. Ale za cesarkę trzeba zapłacić. Nawet zaświadczenie o tokofibi lekarz może podważyć i zadecydować o sn. A twoje wyobrażenia o "zmasakrowanej pochwie" i cudownym samopoczuciu bo cesarce są niepojęte.to niesprawiedliwa ocena jest - uważam tak, że mam prawo rodzić jak chcę i się nie męczyć łapówka jest nieuczciwa. i nie wierzę, że poród nie masakruje pochwy czy to moja wina, że chcę nie cierpieć?
to niesprawiedliwa ocena jest - uważam tak, że mam prawo rodzić jak chcę i się nie męczyć łapówka jest nieuczciwa. i nie wierzę, że poród nie masakruje pochwy czy to moja wina, że chcę nie cierpieć?