ossowska.a.8
Fanka BB :)
Dzwoniłaś do lekarza?Naprawdę dziękuję bardzouspokoiła mnie Pani. Pozdrawiam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzwoniłaś do lekarza?Naprawdę dziękuję bardzouspokoiła mnie Pani. Pozdrawiam
Tak dzwoniłam, powiedziałam i nawet bez podpowiadania dostałam te same krople co Pani, mam nadzieję że doczekam się kodu na receptę. Mały okey nic się oczko nie zmienia więc jest okey.Dzwoniłaś do lekarza?co powiedział?
Hehh no to super. My tutaj nie piszemy sobie na PaniTak dzwoniłam, powiedziałam i nawet bez podpowiadania dostałam te same krople co Pani, mam nadzieję że doczekam się kodu na receptę. Mały okey nic się oczko nie zmienia więc jest okey.
Okey miło wiedzieć, jestem tu dopiero od wczoraj więc dopiero poznaje forum heheHehh no to super. My tutaj nie piszemy sobie na Pani![]()
Każdy kiedyś zaczynał. Cieszę się, że mogłam pomócOkey miło wiedzieć, jestem tu dopiero od wczoraj więc dopiero poznaje forum hehe
Jeszcze raz wielkie dziękiKażdy kiedyś zaczynał. Cieszę się, że mogłam pomóc![]()
Myślę że jest malutka poprawa, wydaje mi się że ta kropeczka już jest bielsza więc miejmy nadzieję że będzie coraz lepiejJak sytuacja?