• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pomocy! Jaka to płec dziecka?

Dziewczyny lekarz mówi ze to raczej chłopczyk ale ten siusiak wydaje mi się Za duży i kozę jednak to pępowina. Dodam ze to 14 tydz 5 dni. Jak wam się wydaje?
5210AFB5-A676-4D00-B338-2B4C9473DBAE.jpeg

Załączniki

• 5210AFB5-A676-4D00-B338-2B4C9473DBAE.jpeg
    5210AFB5-A676-4D00-B338-2B4C9473DBAE.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 1 996
reklama
Dziewczyny pamietajcie ze lakrz podczas usg widzi duzo wiecej...czadami nie jestesmy wstanie okreslic na podstawie jednego zdjecia plci.

Dodam tylko ze u mnie w 12t5d na genetycznym specjalista na super sprzecie okreslil ze na 80% dzieeczynka a ginka na nfz na slabym sprzecie w 14tc powiedziala ze to raczej chlopak bo cos zwisa.Choc zaznaczyla ze jader nie widzi tylko chyba siusiaka choc moze to byc tez lechtaczka .
Finalne mamy corke .

reklama
Dziewczyny pamietajcie ze lakrz podczas usg widzi duzo wiecej...czadami nie jestesmy wstanie okreslic na podstawie jednego zdjecia plci.

Dodam tylko ze u mnie w 12t5d na genetycznym specjalista na super sprzecie okreslil ze na 80% dzieeczynka a ginka na nfz na slabym sprzecie w 14tc powiedziala ze to raczej chlopak bo cos zwisa.Choc zaznaczyla ze jader nie widzi tylko chyba siusiaka choc moze to byc tez lechtaczka .
Finalne mamy corke .
U mnie siusiak w 21 tc ale podobno jąderek niespecjalnie widać bo zapytałam czy dobrze widzę worek mosznowy piwiedziała że na tym etapie to raczej nie ale penis jak malowany.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry