Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie piszę żeby odczytywać wynik do 10 minut i tak patrzyłam nic nie było. Wyjmuje test a tam 2 kreski.. Strasznie chciałabym żeby się udało. Dlatego powtórzę test na weekendzie bo teraz nie mam możliwościWez ulotkę i przeczytaj ją uważnie. Jeśli odczytałas wynik w nieprawidłowy sposób zrób test ponownie.
Przed okresem jestem jakieś 10 dni.. Właśnie stresuje się. A skłoniło mnie to do zrobienia testu że mam powiększone piersi i kilka razy coś mi pocieklo z nich taki bezbarwny płyn.Hmm kreska jest ale jakas taka szara,ile jestes po/przed okresem?czasem jak sie zostawi test to sie takie jakby zacieki robia,mialam pare razy blada ale ciazy nie bylo.powodzenia
A ile dni po ew. owulacji? Test warto robić nie wcześniej niż 12-14 dni po (droga do macicy plus wzrost bety hcg) gdyż może wyjść fałszywie negatywny.Przed okresem jestem jakieś 10 dni.. Właśnie stresuje się. A skłoniło mnie to do zrobienia testu że mam powiększone piersi i kilka razy coś mi pocieklo z nich taki bezbarwny płyn.
Wyciek świadczy o wysokim poziomie prolaktyny. U mnie był to objaw ciąży. Test bym powtórzyła.Przed okresem jestem jakieś 10 dni.. Właśnie stresuje się. A skłoniło mnie to do zrobienia testu że mam powiększone piersi i kilka razy coś mi pocieklo z nich taki bezbarwny płyn.
Witam . Otóż sytuacja wygląda tak. Zrobiłam test ciążowy po ok. 10 minutach schowalam go, ponieważ wyszedł negatywnie po 1h wyciągam go z torebki żeby go wyrzucić a tam takie coś (zdjęcie). Dodam że staram się o dziecko. Czy według was to 2 kreski? Pomocy bo oszaleje. Zobacz załącznik 936369