Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję dziewczyny.Ale lepiej dlaczego? I dla kogo?
Bzdura. Jestem po zabiegu, zaszłam w ciążę i za niedługo rodze. Łyżeczkowanie w żaden sposób nie wpływa na płodność i donoszenie ciąży
Ja "chodziłam z ciążą" 2 dni po diagnozie zatrzymania akcji serca. Gdyby w sobotę się samo nie rozkręciło miałam nakaz wstawienia się w pon do szpitala. Nie wyobrażam sobie czekać na nie wiadomo co... Bardzo Ci współczuję.
Tak jak napisalam byłam też w szpitalu.Ale w sumie zaraz po wynikach bety mój ginekolog kazał jechac do szpitala i nie czekac takze dziewczyny mogą miec racje z tym zeby nie czekac tyle
A jak Twoje wyniki? Wiecie co jest przyczyną waszych niepowodzeń? Osiem poronień to już nawykowe..Tak jak napisalam byłam też w szpitalu.
To moje ósme poronienie, miałam jedno łyżeczkowanie, a tak to samoistne wszystko zawsze bo mam straszne wspomnienia po zabiegu.
To była pierwsza ciąża, przy której przy mutacjach mthfr i pai 4g dostałam heparyne i acard, ale jak się okazało za mało. Pod lupę trzeba będzie wziąć opryszczke która wyłazi w ciąży i wg lekarza nawracajaca nie zagraża, ale się już wszystkiego łapiemy. W tej ciąży w 5 tygodniu byłam bardzo chora , leki dostępne dla kobiet w ciąży nie dawały sobie rady z moją wysoka gorączka. Łudze się, że ta heparyna i acard I duphaston w potężnych dawkach utrzymałaby te ciążę,gdyby nie ciąg nieszczęśliwych wypadków po drodze. Wcześniejsze ciążę 5 przed tą ciążę biochemiczne, gdybym się nie starała o dzieło to bym nawet nie wiedziała ,bo np beta pozytywna 10 dni po owulacji a 14 dni w dni spodziewanej miesiączki już negatywna. Natomiast wiedza, że te ciążę biochemiczne były zmotywowały nas do robienia badań.A jak Twoje wyniki? Wiecie co jest przyczyną waszych niepowodzeń? Osiem poronień to już nawykowe..
No to cieszę się, że zaczęłaś działać. Słyszałam różne opinie na tym forum, że przy biochemach często przyczyna może leżeć po stronie facetaTo była pierwsza ciąża, przy której przy mutacjach mthfr i pai 4g dostałam heparyne i acard, ale jak się okazało za mało. Pod lupę trzeba będzie wziąć opryszczke która wyłazi w ciąży i wg lekarza nawracajaca nie zagraża, ale się już wszystkiego łapiemy. W tej ciąży w 5 tygodniu byłam bardzo chora , leki dostępne dla kobiet w ciąży nie dawały sobie rady z moją wysoka gorączka. Łudze się, że ta heparyna i acard I duphaston w potężnych dawkach utrzymałaby te ciążę,gdyby nie ciąg nieszczęśliwych wypadków po drodze. Wcześniejsze ciążę 5 przed tą ciążę biochemiczne, gdybym się nie starała o dzieło to bym nawet nie wiedziała ,bo np beta pozytywna 10 dni po owulacji a 14 dni w dni spodziewanej miesiączki już negatywna. Natomiast wiedza, że te ciążę biochemiczne były zmotywowały nas do robienia badań.
Mąż będzie miał dodatkowo fragmentacja DNA nasienia , wcześniejsze podstawowowe były ok. Bierze Clostilbegyt a tu zdania są podzielone jak to z ta ciąża na tym leku u faceta.
Pytasz pod swoim kątem czy masz może jakieś sugestie?
Pozdrawiam cieplo...