Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
6 dni,ale nie twierdzę że to objaw ciąży tylko zwróciłam się tutaj z zapytaniem sama uważam,że to za wczesnie.sluz to nie wyznacznik ja jak zaszlam nie mialam akurat w danym miesiacu..juz chcialam isc do lekarza bo nie bylo sluzu a okazalo sie ze w ciazy bylam juz;p kilka dziwczyn dla staaraczkach mialo tak samo
moze byc tez schowany w szyjce;p ale to nie za wczesnie na objawy? 2 tyg temu dostalas okres wiec to raczej przeciez wskazuje na owulacje..ile dni masz okres? moim zdaniem objawow moglabys sie doszukiwac dopiero kolo 12 listopada a nie tak szybko
sluz z krwia moze oznaczac owu
Witam
Pierwszy dzień ostatniej miesiączki wypadł mi 15.10 wspolzylam z mężem 28.10 bez zabezpieczenia cykl mam co 31-32 dni
Jest możliwość ze zajde w ciążę
Tak wiemGdy uprawia sie seks bez zabezpieczenia to zawsze jest mozliwosc ciazy, ale i tak jest za wczesnie na jakiekolwiek testy.
![]()
Niby takNo jasne! Przecież u Ciebie to początek dni płodnych!
Ja z córką zaszłam w ciążę w 8dc a cykle mam 28 dniowe także powodzenia :-) bo rozumiem że chciałabyś byś coś z tego powstało trzymam.&&&Niby tak
Ale naczytalam sie ze przed owulacja nie ma szans na zajście w ciążę
Mi niby owulacja wypada 01.11 wiec sama juz nie wiem
Oj chciałabymJa z córką zaszłam w ciążę w 8dc a cykle mam 28 dniowe także powodzenia :-) bo rozumiem że chciałabyś byś coś z tego powstało trzymam.&&&