Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
6 dni,ale nie twierdzę że to objaw ciąży tylko zwróciłam się tutaj z zapytaniem sama uważam,że to za wczesnie.sluz to nie wyznacznik ja jak zaszlam nie mialam akurat w danym miesiacu..juz chcialam isc do lekarza bo nie bylo sluzu a okazalo sie ze w ciazy bylam juz;p kilka dziwczyn dla staaraczkach mialo tak samo
moze byc tez schowany w szyjce;p ale to nie za wczesnie na objawy? 2 tyg temu dostalas okres wiec to raczej przeciez wskazuje na owulacje..ile dni masz okres? moim zdaniem objawow moglabys sie doszukiwac dopiero kolo 12 listopada a nie tak szybko
sluz z krwia moze oznaczac owu
Tak te dni chyba sie najbardziej dłuzaOj chciałabym
Zobaczymy co z tego wyjdzie
Najgorsze dni przede mną
Czas oczekiwania na dzien w ktorym zrobię test![]()
. Zresztą bez dokładniejszych obserwacji nigdy nie wiadomo którego dnia cyklu jest owulacja (nawet przy stałej długości cyklu) bo długość pierwszej i ostatniej fazy cyklu jest zmienna i zależy od konkretnej kobiety.sluz to nie wyznacznik ja jak zaszlam nie mialam akurat w danym miesiacu..juz chcialam isc do lekarza bo nie bylo sluzu a okazalo sie ze w ciazy bylam juz;p kilka dziwczyn dla staaraczkach mialo tak samoPoronilam 7 września po 2 tyg byłam na wizycie lekarz powiedział,że mam torbiel 5 cm po 12 dniach znowu poszłam na wizytę i torbiel już miał 7 cm.Miałam przyjść jak skończy się @ i torbiel jest mniejszy nie ma nawet 4 cm.12 października dostałam @.Od wczoraj źle się czuję,dzisiaj mam zawroty głowy,apetyt.Na papierze zauważyłam delikatną kropkę lekko-brązową.Czy może to o czymś świadczyć może ktoś miał podobne objawy.Z jednej strony może się udało a z drugiej strony wcale w tym cyklu nie zauważyłam śluzu delikatnie tylko na papierze i to wszystko.
6 dni,ale nie twierdzę że to objaw ciąży tylko zwróciłam się tutaj z zapytaniem sama uważam,że to za wczesnie.sluz to nie wyznacznik ja jak zaszlam nie mialam akurat w danym miesiacu..juz chcialam isc do lekarza bo nie bylo sluzu a okazalo sie ze w ciazy bylam juz;p kilka dziwczyn dla staaraczkach mialo tak samo
moze byc tez schowany w szyjce;p ale to nie za wczesnie na objawy? 2 tyg temu dostalas okres wiec to raczej przeciez wskazuje na owulacje..ile dni masz okres? moim zdaniem objawow moglabys sie doszukiwac dopiero kolo 12 listopada a nie tak szybko
sluz z krwia moze oznaczac owu