• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pępowina czy siusiak? Pomocy

Hej. Mam pytanie. Czy to co widac na zdjeciu to pepowina czy siusiak? Jesli siusiak to co to jest te nizej? A jesli to nie siusiak to czy to na dole to moga byc narzady dziewczynki?
1000014275.jpg

reklama
Dziewczynka!

Skoro lekarz nie był pewny to też sobie strzelę, a co!
Napoczatku powiedzial ze widzi wargi sromowe co w glebi duszy chcialam uslyszec bo juz mam dwoch chlopakow, ale pozniej powiedzial ze to raczej chlopak ale nie na 100%, dlatego wstawilam na forum zeby ktos kto moze ma podobne zdjecie dziecka "od dolu" pomogl mi rozwiac MOJE watpliwosci a nie po to zeby ktos mogl sobie postrzelac co do plci. :)

reklama
Napoczatku powiedzial ze widzi wargi sromowe co w glebi duszy chcialam uslyszec bo juz mam dwoch chlopakow, ale pozniej powiedzial ze to raczej chlopak ale nie na 100%, dlatego wstawilam na forum zeby ktos kto moze ma podobne zdjecie dziecka "od dolu" pomogl mi rozwiac MOJE watpliwosci a nie po to zeby ktos mogl sobie postrzelac co do plci. :)
Ale każdy z nas tutaj strzela, nawet jak ktoś miał podobne zdjęcie, to dalej jest strzał. Skoro lekarz oglądający setki dzieci na USG nie był w stanie powiedzieć, to tu też nic poza strzałem nie dostaniesz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry