reklama

Pępowina czy siusiak? Pomocy

Hej. Mam pytanie. Czy to co widac na zdjeciu to pepowina czy siusiak? Jesli siusiak to co to jest te nizej? A jesli to nie siusiak to czy to na dole to moga byc narzady dziewczynki?
1000014275.jpg

reklama
Dziewczynka!

Skoro lekarz nie był pewny to też sobie strzelę, a co!
Napoczatku powiedzial ze widzi wargi sromowe co w glebi duszy chcialam uslyszec bo juz mam dwoch chlopakow, ale pozniej powiedzial ze to raczej chlopak ale nie na 100%, dlatego wstawilam na forum zeby ktos kto moze ma podobne zdjecie dziecka "od dolu" pomogl mi rozwiac MOJE watpliwosci a nie po to zeby ktos mogl sobie postrzelac co do plci. :)

reklama
Napoczatku powiedzial ze widzi wargi sromowe co w glebi duszy chcialam uslyszec bo juz mam dwoch chlopakow, ale pozniej powiedzial ze to raczej chlopak ale nie na 100%, dlatego wstawilam na forum zeby ktos kto moze ma podobne zdjecie dziecka "od dolu" pomogl mi rozwiac MOJE watpliwosci a nie po to zeby ktos mogl sobie postrzelac co do plci. :)
Ale każdy z nas tutaj strzela, nawet jak ktoś miał podobne zdjęcie, to dalej jest strzał. Skoro lekarz oglądający setki dzieci na USG nie był w stanie powiedzieć, to tu też nic poza strzałem nie dostaniesz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry