• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Porada

Gosiaczek1995

Zaciekawiona BB
Dziewczyny mam do was takie pytanie. Byłam ostatnio u mojego ginekologa jestem na początku 4 miesiąca i waga mi spadała o jakieś dwa kg i lekarz mi pow ze mi hemoglobina spadla mam się tym martwić czy nie bo już sama nie wiem.

reklama
reklama
Mi też spadła hemoglobina nieznacznie poniżej normy. Dodatkowo biorę żelazo, po miesiącu wyniki są już lepsze (w normie), ale żelazo mam jeszcze brać. W ciąży to chyba często spotykane. Nie martwiłabym się tym. Tym bardziej, że masz lekarza, który zapisał leki i ma to pod kontrolą. Nie szukaj powodów do trosk :)

reklama
Mi też spadła hemoglobina nieznacznie poniżej normy. Dodatkowo biorę żelazo, po miesiącu wyniki są już lepsze (w normie), ale żelazo mam jeszcze brać. W ciąży to chyba często spotykane. Nie martwiłabym się tym. Tym bardziej, że masz lekarza, który zapisał leki i ma to pod kontrolą. Nie szukaj powodów do trosk :)

Dokladnie nie szukaj problemow. Obnizajaca sie hgb to najmniejszy problem, z tym z czym zmagaja sie inne kobiety w ciazy (choroby, skracaja sie szyjka itp.) Ja biore Szelazo. Nie spada juz, delikatnie sie zwiekszyla.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry