reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Żeromskim

Witam wszystkie przyszłe mamy! Czy któraś z Was wybiera się może do szkoły rodzenia w marcu? Mam termin na maj, więc jeszcze trochę czasu, ale dzięki Wam nie czuję się już taka "zielona":) Pozdrawiam!

reklama
Dwupak pozdrawia. Na więcej pisania mnie nie stać. Skurcze przychodza i odchodzą. Dziecko nie ma najmniejszej ochoty na wychodzęnie. A na wizytach słyszę ."to pani jeszcze nie urodziła?" meczące. Nic nie napiszę tu więcej do czasu porodu. Buziaki.

Aninek, niesamowita ta oferta łóżeczka. Aż się boję, że tak tanio i wszystko jest! Przekonaj mnie, żebym się nie bała :p

Ostatnia edycja:
Grigri trzymaj sie dzielnie! Domyslac sie tylko moge jak sie teraz czujesz. Wierze ze Tosia zdecyduje sie jednak wyjsc i to niebawem. Nie moga nic Ci podac na roziwniecie akcji?ke
keysy witaj. Ja juz po szkole rodzenia, ale wiem że Dziewczyny były wpisane :)

Witam wszystkie przyszłe mamy! Czy któraś z Was wybiera się może do szkoły rodzenia w marcu? Mam termin na maj, więc jeszcze trochę czasu, ale dzięki Wam nie czuję się już taka "zielona":) Pozdrawiam!

hej, ja się wybieram, choc chyba nie dotrwam do końca wszystkich zajęc bo to już będzie zaawansowana ciąża bliźniacza :p wiem że jeszzce jedna dziewczyna na pewno :)

wesolutka, a jakiej maści do pupy niemowlaka polecali żeby kupic? sól fizjologiczna jest potrzebna?

grigri, trzymam kciuki za rozpoczęcie akcji!!

Witaj keyssy :-) Ja mam termin na lipiec, szkołę rodzenia zaczynam w maju. Mam nadzieję,że dołączą tu nowe dziewczyny, bo jak na razie to większość z Was jest już na tzw. "wylocie" i zaraz urodzicie-zazdroszczę Wam:tak:
Trzymam kciuki za Grigri !

Agus, polecały zielony linomag i jak ktoś ma wiecej kasy to bepanthen ;-)
gdyby sie pupa odparzyla to wtedy ewentualnie sudocrem. Sol fizjologiczna wtedy jesli Dziecko ma katar. A tak to dziecko sie samo oczyszcza jak kicha ;)

reklama
Aninek, dzięki! Słodko to wygląda:))) Kurczę, chyba też się zdecyduje, zwłaszcza że mają kolory pościeli i dodatków białoczarne, a ja idę w ten deseń :p

Do góry