reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Żeromskim

reklama
wesolutka ja ide za tydz we czwartek:-) no to mnie uspokoilyscie z ta szyjka, mam nadzieje ze maly jeszcze troche posiedzi chociaz nie moge sie juz doczekac az go zobacze:tak: ja bede w przyszlym tygodniu na ktg w 37t+ 2dni, ale moja gin zasugerowala ze przewiduje mi jeszcze dwa tygodnie max, wiec nie czekam dluzej wole byc pewna ze z malym wszystko ok i czy sie wybiera na swiat czy raczej nie:-)

wesolutka85-widziałam już ten filmik, jestem nim zauroczona. Myślę że Naszym Dzieciaczkom też jest tak cudnie w Naszych brzuszkach. Chciałabym umieć tak jak ta położna delikatnie i spokojnie relaksować dzieciaczka:)

mmmmm słodziachny :rofl2:

Ciekawe jak Grigri i Oczekująca :-) cały czas o nich myślę :)
AAAAA i jak Martuśka pewnie już w domu jest choć nie wiadomo bo to wcześniaczek :-)

Też jestem ardzo ciekawa co u nich. Jak psychicznie sobie radzą?
No i czy MArtuśka juz w domku? Może Betina - o ile coś nie pomyliłam wie?

hej brzuchatki ;)

Martuska jeszcze sie nie odezwala, jak tylko da znac to Wam napisze - sama jestem bardzo ciekawa jak sobie z Leonkiem radzą
No i ciekawe jak tam Oczekujaca..

reklama
Nie pomyślałam :)
Mogłam zrobić transparent z napisem, że ja z Babyboom, więc prosze o łapki w górę wszystkie forumowiczki :)

Do góry