Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ja tez co miesiąc sprawdzałam objawy i właśnie jak mocniej bolały mnie (.)(.) to wiedziałam że się udało, choć ja brałam lutke od owu, a ona tez powoduje że bolą (.)(.) I się nakrecałam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli jaka ma byc strategia? Caly miesiac sie bzykac, czy tylko w dni okoloowulacyjne codziennie a reszta miesiaca nie. Chetnie zmienie strategie jak ma to pomoc.Dziewczyny.Wyczytałam również że częste współżycie zmiejsza ilość plemników liczbowo. ale za to jest lepsza ich jakość.Przechowywanie plemników w " workach " ciepłota ciała itd wpływa na nie niekożystnie i dużą ilość upośledza .Ilość plemników przy codziennym sexie spada ze 180 milionów o połowę. ale większość plemników jest zdrowiutka z bardzo dobrym dna.A plemniki " produkują się około 70 dni.Tylko przy jednym wytrysku prxevież wszystkie nie " wylatują" ( na szvzęście)
bo nie przyjdzie!!