reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
To też chyba zwiększe do 50 w tyg. A w sob. I niedz. 25 - odwróce to co mam teraz!
A kiedy sprawdzić wynik, po tyg. czy dłużej?

To też chyba zwiększe do 50 w tyg. A w sob. I niedz. 25 - odwróce to co mam teraz!
A kiedy sprawdzić wynik, po tyg. czy dłużej?

Co najmniej 3 tygodnie. Ja na biorę stałą dawkę przez cały tydzień. Na forum hashimoto i inne choroby tarczycy takie przeskakiwanie z dawek jest potepiane.

Za tydzień mam trzecie szczepienie więc może spróbuje dostać się do maliny i niech on mi to ustawi. Tylko co przez ten tydzień, doradźcie mi!!

Mnie immunolog mówił, ze na ciążę najlepsze tsh w granicach 1. Nie wiem jakie jest przeskakiwanie z dawek, ale tu na forum na początku pojawiało się już przeskakiwanie dlatego sama zastosowałam, sprawdziłam po tygodniu TSH bo nie chcę przedobrzyć i wpaść w nadczynność, Magda ma hasimoto, ona może powiedzieć jak w ciąży brała euthyrox, wspominała mi o częstej kontroli tsh, bo w ciąży ten hormon lubi skakać, coś o tym wiem

Mnie immunolog mówił, ze na ciążę najlepsze tsh w granicach 1. Nie wiem jakie jest przeskakiwanie z dawek, ale tu na forum na początku pojawiało się już przeskakiwanie dlatego sama zastosowałam, sprawdziłam po tygodniu TSH bo nie chcę przedobrzyć i wpaść w nadczynność, Magda ma hasimoto, ona może powiedzieć jak w ciąży brała euthyrox, wspominała mi o częstej kontroli tsh, bo w ciąży ten hormon lubi skakać, coś o tym wiem
Witajcie ja dzis pracowicie, potwm na slubie kolezanki z pracy. A tak z ciekawosci, czy ktoras z Was ma nadczynnosc? Mam wrazenie, ze chyba czesciej wystepuje niedoczynnosc. Dobrej nocy

Beri ja mam teraz nadczynność.
Byłam dziś na usg, wszystko jest w porządku, niestety nie mam fajnego zdjęcia bo moja królewna ( jak na razie dziewczynka) zasłoniła się nogami i nie dała zrobić fotki twarzy. Szyjka jest też w porządku tak więc to był dobry dzień.
Fondie homocysteinę zbijamy łykaniem witamin z grupy B i kwasu foliowego zwykłego lub metylowanych. Co tak się tego uczepiłaś?
Doris wstaw fotkę jak wyglądasz w sukience.

avita idz do endokrynologa malina nie jest endokrynologiem a tsh jedyn z najwazniejszych rzeczyw ciazy i podstawa do zajscoa . nie wien co malina robi na tsh i czy jesy dobry ale ja jesten pod stala opieka edno od 2011 roku.

Fondie masz racje malina nie jest endokrynologiem coś mi się pomyliło:oo:
Tylko dlaczego powiedział mi że tsh 2,7 jest oki??!!
Ja też od 2 lat mam endokrynologa i teraz chyba muszę go odwiedzić, nie ma rady!
I jeszcze ta prolaktyna??:sad::frown::-( :(

reklama
AgnieszkaP to super wieści bardzo się cieszę.

Idę dziś na komunię będzie objadanko :p Ciekawe co mi po nim skoczy tylko cukier czy libido również ;)
Nie tylko oreczki i foczki mogą się objadać. A choć w tym temacie je ponaśladuje ;)

Motylek nie bądź śmieszna :p Ty choć możesz próbować a ja 2 cykle stracone przez zabiegi i leczenie ale już łapki zacieram co to się będzie działo po @.Chyba będę musiała na seksowanko do stodoły póść bo chatę rozniosę heh. Jak to Sus pisze wióry lecą :p tj. będą lecieć

Do góry