• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Poronienie

Witam ,jestem w 8vtygidniu viazy ,dzisiaj zaczęłam plamić na brązowo, pojechałam do szpitala tam zbadał mnie lekarz 3 min i powiedział że nam odstawić leki i w środę będzie poronienie,nawet nie zapytał czy na cis choruje a mam policysttczbe jajniki,pokaże wam zdjęciach,jutro może uda mi się spotkać że swoim lekarzem.1 zdhevue jest z orzed 2 tygodni a drugie z dzisiaj wieczorem,czy rzeczywiście coś Sue dzieje? Nie odstawiłam leków,teraz nie plamie.

Załączniki

• received_1396161801324063.jpeg
    received_1396161801324063.jpeg
    127,2 KB · Wyświetleń: 315
  • received_328440249792576.jpeg
    received_328440249792576.jpeg
    137,9 KB · Wyświetleń: 137
reklama
Witam ,jestem w 8vtygidniu viazy ,dzisiaj zaczęłam plamić na brązowo, pojechałam do szpitala tam zbadał mnie lekarz 3 min i powiedział że nam odstawić leki i w środę będzie poronienie,nawet nie zapytał czy na cis choruje a mam policysttczbe jajniki,pokaże wam zdjęciach,jutro może uda mi się spotkać że swoim lekarzem.1 zdhevue jest z orzed 2 tygodni a drugie z dzisiaj wieczorem,czy rzeczywiście coś Sue dzieje? Nie odstawiłam leków,teraz nie plamie.
Nie da się określic, kiedy będzie poronienie. Poczekaj na swojego lekarza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry