• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Potrzebuje rady

M

miyukiyo

Gość
Witam, jestem 3 dni przed okresem i zrobiłam dzisiaj test ciążowy, który od razu pokazał drugą kreskę i teraz mam kilka pytań, kiedy powinnam wybrać się do ginekologa? Czy test ciazowy przed okresem może błędnie pokazywać wynik? Jeszcze bardzo niepokoi mnie ból w prawym dole biodrowym. Tyle się naczytałam o ciazach pozamacicznych, że jestem wręcz przerażona. Przepraszam jeśli pisze bez ładu i składu, ale jestem bardzo zaskoczona, bo nawet nie myślałam o ciąży. Z góry dziękuję za pomoc :)

reklama
Dzisiaj wieczorem pojawił się lekko zaróżowiony śluz, ale wolę nawet nie czytać, bo i tak już kręćka dostaje.
Pewnie Pani myśli,że nie do końca normalna jestem, że tak panikuje :D. Ale u mnie to zawsze coś dzieje, wszyscy lekko przeziębieni w domu, to ja od razu zapalenie oskrzeli, jeśli coś ma jakieś efekty uboczne, to u mnie występują w 99%, w kilka osób zjemy coś czym się lekko przytrujemy to mnie trzyma prawie tydzień, także jak mi ktoś mówi, że zazwyczaj to nic takiego, to właśnie zazwyczaj u mnie to jednak coś

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Powtórz betę za dwa dni - powinna się podwoić. Za jakieś kilka dni jeżeli beta będzie przyrastała prawidłowo możesz iść do ginekologa - powinno być widać pęcherzyk ciążowy w macicy. To Cię uspokoi. Na razie poziom bety masz bardzo ładny i trzymam kciuki, by wszystko dalej szło dobrze.
Powtórzyłam dzisiaj bete, 1034. Także jestem dobrej myśli.

Hej dziewczyny, jestem tu nowa zrobilam dzisiaj test ( zostało mi jeszcze 3 dni do @ ) Ale już się nie mogłam powstrzymać ale niestety wyszedł negatywny miałam nadzieję że coś z tego będzie bo bolą mnie piersi i na brodawkach pojawiły się takie grudki A nigdy wczesniej nie miałam tak przed @, brzuch boli tak jak na @ , co o tym myślicie? Chyba zeswiruje w oczekiwaniu czy będzie czy nie:confused::confused: pozdrawiam:happy2:

Hej dziewczyny, jestem tu nowa zrobilam dzisiaj test ( zostało mi jeszcze 3 dni do @ ) Ale już się nie mogłam powstrzymać ale niestety wyszedł negatywny miałam nadzieję że coś z tego będzie bo bolą mnie piersi i na brodawkach pojawiły się takie grudki A nigdy wczesniej nie miałam tak przed @, brzuch boli tak jak na @ , co o tym myślicie? Chyba zeswiruje w oczekiwaniu czy będzie czy nie:confused::confused: pozdrawiam:happy2:
Tak jak panie wcześniej pisały polecam iść na badanie Bhcg, wszystko będzie wiadome :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry