reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy:)))

Mi się wydaje, że od ostatiej wizyty czyli od 10 grudnia (chyba?) nie przytyłam jakoś strasznie dużo. Ważyłam się wczoraj na swojej wadze (przedpotopowej) i dodając do wyniku 2kg (zazwyczej o te 2 zaniża w porównaniu z wagą u gina), to wyszło mi że przytyłam od ostatniej wizyty jakieś 1,5kg. A na ostatniej wizycie miałam 13kg na plusie. Takze też nie tak mało. Teraz wizytę mam we wtorek, także będzie znowu moment prawdy na wadze hehe;-) Ale ja się jakoś tym tak strasznie nie przejmuję. Bardziej martwi mnie to, że po porodzie nie będę się mieścić w żadne ciuchy i trzeba będzie wydać trochę kasy, zeby mnie ubrać:nerd: A do lumpka z takim malcem nie będę latać bo tam śmierdzi tą chemią, w której czysczą te ciuchy i sama dostaję tam mega kataru. No zobaczymy, jakoś to będzie;-)
A mój Ł mówi, że ślicznie wyglądam i że muszę mieć kilogramy dodatkowe dla naszego niunia:-p
A jak w pracy się go dziewczyny pytały czy gruba jestem, to powiedział, że ja nie jestem gruba tylko w ciaży, a jeżelik chodzi o brzuszek, to rośnie, bo synio też rośnie:tak: Mówił, ze jak im tak powiedział, to zrobiły dziwną minę i oczy, że wogóle o czym on gada:-D
No ale to jest bardzo miłe z jego strony, że takie ma podejście do tego:tak:

reklama
Tak... a ja jestem w 32 t i 3 d i mam 16 na plusie i podobnie jak mag - nie wiem gdzie to jest???!!! Moja gin twierdzi, że to w przewadze woda, no i brzusio mam już taaaaki duży... A szczerze mówiąc waga mnie szczypie, wierzę, że potem "samo" poleci:-)

Ja po dzisiejszej wizycie wiem że mam 10 kg do przodu:tak:! No cóż nie jest tak źle..niedużo już zostało! Przy pierwszej córci przytyłam 16 kg więc teraz chyba bedzie troszkę mniej!

a ja od ostatniej wizyty schudlam prawie kilogram :-D
wazylam 78,800 a dzisiaj 78 :-D

jak ja to zrobilam? :-D:cool2::cool2:

Zazdroszczę:tak::tak: Ja we wtorek dowiem się, ile jestem na plusie i już się boję:sorry2::sorry2::sorry2: W ciąży udało mi się schudnąć na przełomie pierwszego i drugiego trymestru, kiedy dużo wymiotowałam. Niestety później nadrobiłam ponad 3 kg w ciągu jednego miesiąca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zobaczymy, co będzie po świątecznych szaleństwach:-:)-(

Jak Wy to dziewczyny robicie, że tak malutko tyjecie?
Ja juz mam 13,5 kg więcej. Ciekawa jestem tylko ile mi przybedzie do końca. Mam nadzieje, że największy przyrost wagi już za mną:)

reklama
Do góry