reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy:)))

tak naprawde to wlasnie uswiadomilam sobie, ze ja rowniez moge miec przeboje z terminem.
w sumie w maju robilam badania hormonalne, bo nie mialam miesiaczki 88 dni :-D
potem w czerwcu dostalam miesiaczke po 34 dniach.. no i okazalo sie w lipcu, ze jestem w ciazy :-)

reklama
tak naprawde to wlasnie uswiadomilam sobie, ze ja rowniez moge miec przeboje z terminem.
w sumie w maju robilam badania hormonalne, bo nie mialam miesiaczki 88 dni :-D
potem w czerwcu dostalam miesiaczke po 34 dniach.. no i okazalo sie w lipcu, ze jestem w ciazy :-)

może sie na podium załapiesz
to też wyjaśnia dlaczego mały taki duży wg usg

no i ja tak samo jak wy. Nie wiem kiedy urodze hehe :D
moja dzidzia dzien młodsza od Twojej moniSkaBe a termin mam na 28 marca :confused: bo też cykle nieregularne miałam, strasznie różnie to z nimi było.

Ostatnia edycja:
Rybcia tak uwazasz? ze moja ciaza moze byc starsza?
w sumie jak mialam takie dlugie cykle.. (nie mowie o tym 88 dniowym, bo nikt nie wiem dlaczego tak dlugo nie mialam okresu.) ponad 30 dniowe, to ciaza nie powinna byc mlodsza?

ja powiedziałam ginowi ze mam cykle 36-43 dniowe. Chociaż zdarzały się i dużo dłuższe i dużo krótsze cykle i on ciagle mówi ze termin na 28-go. Teraz wg niego jestem w 31 tyg a wg suwaczka w 32.

ja powiedziałam ginowi ze mam cykle 36-43 dniowe. Chociaż zdarzały się i dużo dłuższe i dużo krótsze cykle i on ciagle mówi ze termin na 28-go. Teraz wg niego jestem w 31 tyg a wg suwaczka w 32.

hmmm... a mnie sie nie pytali o regularnosc cykli :-D
pytali tylko o miesiaczke..
jakby uslyszeli, ze mialam jeden cykl 88 dniowy to by na zawal zeszli..

Ja mam termin ustalony tylko z Usg bo z Om nie dało rady,w czerwcu miałam plamienia które najprawdopodobniej pomyliłam z miesiączką a poprzedniej nie pamietam...no bo niby po co zapisywać:baffled:( sarkazm):-D

Już się tak nie chwalcie długością cyklu..mnie nie przebijecie...kiedyś na 3lata mi zanikła miesiączka:szok:ale nie byłam u lekarza bo mi z tym wygodnie było:cool2:

reklama
Do góry