reklama
SylusiaSW
Kochająca:)
Mój gin dal mi teraz na wizycie popalić- jestem 12,5 na plusie ale od ostatniej wizyty przybyło 2,5...no cóż ja mogę..jem jak zwykle!!!:-( Głodzić się nie będę!!!
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja jutro dowiem sie ile waże,aż strach stanąc na wage.
Ja mam na plusie 13kg, obwód brzusia 105 cm (dzisiaj sprawdzałam). Przez cał styczeń przytyłam 3kg. Podjadałam słodycze, ale od dwóch tygodni już mnie odrzuciło od słodkiego, w zamian wcinam gruszki. O właśnie idę zjeść, bo dzisiaj jeszcze nie jadłam.
1kkarolaa1
Fanka BB :)
a ja dziś zdziwiona bo 19 stycznia ważyłam 200 g wiecej niż dziś

demsik
ja póki co 8kg800g na plusie, 19 lutego kolejna wizyta
moniazuber
=)
ja obecnie jestem +14kg
przez ostatni miesiąc przytyłam 3 kg i gin mnie upomniał, że trochę za dużo
ale ogólnie jestem chuda, więc się tym wcale nie stresuję
brzuchol mam ogromny
a jem przeważnie owoce, najwięcej jabłek i moich kochanych gorzkich grejpfrutów więc nie mam sobie nic do zarzucenia, ciekawa tylko jestem ile po porodzie mi tych kg zostanie? bo to też może być różnie, ale to tylko zwykła ciekawość, bo to pierwsza moja ciąża
po porodzie czeka mnie ostra dieta bezmleczna, bezajajeczna, i bezcytursowa no i bez pieczywa
(jestem straszną alergiczką i z rodziny alergików) więc i tak, czy chcę czy nie kilogramy polecą w dół
przeraża mnie te ta dieta, ale czego się nie zrobi dla ukochanej córci..
przez ostatni miesiąc przytyłam 3 kg i gin mnie upomniał, że trochę za dużo

brzuchol mam ogromny

a jem przeważnie owoce, najwięcej jabłek i moich kochanych gorzkich grejpfrutów więc nie mam sobie nic do zarzucenia, ciekawa tylko jestem ile po porodzie mi tych kg zostanie? bo to też może być różnie, ale to tylko zwykła ciekawość, bo to pierwsza moja ciąża

po porodzie czeka mnie ostra dieta bezmleczna, bezajajeczna, i bezcytursowa no i bez pieczywa

przeraża mnie te ta dieta, ale czego się nie zrobi dla ukochanej córci..

Julitte
U mnie 9kg na plusie. Nie jest źle, choć przed ciążą do szczupaczków nie należałam, więc cieszy mnie to tym bardziej
reklama
Dziewczyny jak u Was z wagą? Stanęła juz pod koniec czy rośnie? Mi teraz jeszcze szybciej - już mam prawie 18 kg na plusie.
Mi na ostatniej wizycie (9 lutego) wyszło kolejne 1,8 kg na plusie....w sumie więc od początku ok. 8 kg...ale jeszcze miesiąc został

Podziel się: