reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy:)))

reklama
Ja nie mam złudzeń, niestety będę musiała ciężko pracować nad tym by stracić wagę.
Większość kilogramów to po prostu tłuszcz :crazy::crazy:

po porodzie spadło mi 7 kilo od razu, ale teraz mam mleko w cycach, więc waga wzrosła o prawie 2 kilo ;-)

w sumie spodziewałam sie, że więcej zgubiłam :eek: bo serio ciuszki wiszą...

dziewczyny ja się będę martwić potem moimi 9 kg :-D

nigdy modelką nie byłam, ale myślę, że przy diecie dla karmiącej i włażeniu z wózkiem i dzieckiem na 4 piętro, coś tam zrzucę i będę jako tako wyglądać:-D

bardziej martwią mnie rozstępy, bleeee:dry::dry::dry:

aha, w jakiejś gazecie czytałam wypowiedź dr, że po ciąży organizm wyjątkowo spala najpierw tłuszcz z brzucha, tyłka i bioder:sorry:

dziewczyny ja się będę martwić potem moimi 9 kg :-D

nigdy modelką nie byłam, ale myślę, że przy diecie dla karmiącej i włażeniu z wózkiem i dzieckiem na 4 piętro, coś tam zrzucę i będę jako tako wyglądać:-D

bardziej martwią mnie rozstępy, bleeee:dry::dry::dry:

aha, w jakiejś gazecie czytałam wypowiedź dr, że po ciąży organizm wyjątkowo spala najpierw tłuszcz z brzucha, tyłka i bioder:sorry:

Ooo oby to była prawda :tak::tak: ja w zasadzie tylko tam przytyłam...w kazdym razie musze wrócic do 62 kg , obiecalam sobie ze do sierpnia dam rade...i nie ma innej opcji!!

Ionka 7kg to całkiem niezly wynik! nie ukrywam ze chcialabym jakies 10 stracic przy porodzie..hehe w srode sie dowie,m ile wazy ta nasza kruszyna, to moze sobie mniej wiecej oszacuje :)

mysza m ja też juz mam prawie 16 kg do przodu :tak: jakoś mnie to nie martwi , mysle że dam rade zgubić, podobnie jak mag martwią mnie jednak rozstępy :-(, które dość licznie pojawiły się na brzuszku - tak to już jest każda z nas po porodzie będzie się z czymś zamgać ;-)

reklama
Ja ważyłam się 5 dni temu to mialam 13kg na plusie, teraz może być już więcej, myslę że mieszczę się w normie:-p

Agus- zaraz po porodzie podobno zchodzi do 7kg, a dopiero w następnych tygodniach kolejne 3kg bo trochę musi potrwac by się płyny w organizmie unormowały i macica skurczyła:tak: Takze w sumie 10 napewno stracimy:tak:, a całą resztę trzeba będzie samemu zrzucić:-p
Mleka w cyckach nie liczę, ale rzeczywiscie może to i byc ze 2kg;-)

Do góry