Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja od dzisiaj się smauje kremem pharmaceris postnatal- (ujędrniający poporodowy). Zobaczymy jak się sprawdzi.
ooo dobrze wiedzieć to się zaopatrzę
a on chyba tylko w aptekach jest dostępny, tak? i ile kosztował, jak można wiedzieć?
no tak, ale skoro jest to specjalnie dla kobiet po porodzie to pewnie i można go stosować przy karmieniu...Ja nadal smaruje się Ziajki na rozstępy , niby też ujędrnia a muszę go wykończyć... potem cosik kupię, tylko podobno trzeba czytac jak się kupję bo nie które nie nadają się dla karmiących ...
Ja od dzisiaj się smauje kremem pharmaceris postnatal- (ujędrniający poporodowy). Zobaczymy jak się sprawdzi.
no tak, ale skoro jest to specjalnie dla kobiet po porodzie to pewnie i można go stosować przy karmieniu...
ja jeszcze też jestem w trakcie kończenia kremu(perfect mama)na roztępy, kurcze przez całą ciąże nie miałam prawie rzadnego roztępa, a po porodzie mi wyskoczyło mnóstwo:/
A poza tym ja używam tylko nawilżającego Johnson'a z masłem shea 
eh no właśnie nie wiem czy można zacząć nawet jakieś delikatne ćwiczenia w połogu, zostało mi jeszcze ponad 2 tygodnie do końca połogu i do wizyty u gina, a już bym chciała zacząć coś robić...a w tych majtasach już można chodzić, bo też słyszałam, że dopiero po okresie połogowym?