reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy:)))

no ja też już nie krwawię, mam tylko delikatne plamienia brązowe, więc może też zacznę nosić, skoro mam pomóc:)

reklama
Ja nadal smaruje się Ziajki na rozstępy , niby też ujędrnia a muszę go wykończyć... potem cosik kupię, tylko podobno trzeba czytac jak się kupję bo nie które nie nadają się dla karmiących ...

Ja nadal smaruje się Ziajki na rozstępy , niby też ujędrnia a muszę go wykończyć... potem cosik kupię, tylko podobno trzeba czytac jak się kupję bo nie które nie nadają się dla karmiących ...
no tak, ale skoro jest to specjalnie dla kobiet po porodzie to pewnie i można go stosować przy karmieniu...
ja jeszcze też jestem w trakcie kończenia kremu(perfect mama)na roztępy, kurcze przez całą ciąże nie miałam prawie rzadnego roztępa, a po porodzie mi wyskoczyło mnóstwo:/

no tak, ale skoro jest to specjalnie dla kobiet po porodzie to pewnie i można go stosować przy karmieniu...
ja jeszcze też jestem w trakcie kończenia kremu(perfect mama)na roztępy, kurcze przez całą ciąże nie miałam prawie rzadnego roztępa, a po porodzie mi wyskoczyło mnóstwo:/

Mnie też wyskoczyło ich bardzo dużo, a najwięcej na biodrze po prawej stronie, i na lewym udzie... A najlepsze jest to, że tatuaż, który mam na brzuchu w ogóle mi się nie rozszedł, ani żaden rozstęp go nie szpeci!!! :-D A poza tym ja używam tylko nawilżającego Johnson'a z masłem shea :-p

eh no właśnie nie wiem czy można zacząć nawet jakieś delikatne ćwiczenia w połogu, zostało mi jeszcze ponad 2 tygodnie do końca połogu i do wizyty u gina, a już bym chciała zacząć coś robić...a w tych majtasach już można chodzić, bo też słyszałam, że dopiero po okresie połogowym?

Ja jak tylko wróciłam do domu w ten sam dzień poleciałam do sklepu i kupiłam sobie rajstopy uciskowe, i majtasy! I od tamtego dnia śmigam w tych galotkach i nadal mam fałdkę ale coraz mniejszą, tylko najgorsze jest to, że na załamaniu tej fałdki a lini majtek mam cięcie! i boję się trochę, że mi się cięcie rozklei...:confused::confused:

reklama
Do góry