Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale i tak dobrze bo niedość że na L4 to od 16tc do 20tc przybyły mi pierwsze 4kg wiec wsumie +6kg od początku ciąży:-)
Zobaczymy czy się uda bo odkąd jestem z moim mężem prowadze leniwy trub życia + 8kg przybyło mi w 4 lata i trudno o wagę sprzed jego czasów czyli 58 kg przy wzroscie 173...zobaczymy czy się uda
Bo przed samą ciążą ważyłam 62 kg przy wzroście 163cm. A teraz planuję zrzucic wage do 55kg
Tak w sam raz;-):-) No i wpadłam w jakiś szał, że mam byc seksowną, młoda mamuśką i przeglądam allegro i już mam upatrzonych trochę sukieneczek w stylu Japan Style;-):-) hihi, większa motywacja będzie do zrzucenia tych kg
za to dzisiaj miałam to gdzie, zdam albo nie..no i wsiadłam sobie, zero stresu
takze pamietaj: don't panic
przeglądam mini, suknie nawet takie na specjalne okazje (jakby miałyby mi sie do czegoś przydac
) buty na obcasie (raz w zyciu na studniówce w 2002 roku miałam przez 2 godziny
). I tez mysle, ze cos , chociaz jedna rzecz, musze sobie kupic własnie zeby mieć motywacje
najwyżej bedę w tym po domu latać
w ogóle teraz mam faze na szminki i błyszczyki..tez chodze w nich po domu bo gdzie indziej

No i wpadłam w jakiś szał, że mam byc seksowną, młoda mamuśką i przeglądam allegro i już mam upatrzonych trochę sukieneczek

Nie lubie sie ruszac i tyle