• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

powrót do formy:)))

Ja też 2 kg więcej niż wg kalkulatora. Niby w 40 tyg powinnam ważyć 75,6 kg, a tyle to będę ważyła za 3-4 tygodnie. W zasadzie nie jem dużo , nawet czasem wydaje mi się, że przed ciążą więcej chwilami pakowałam w siebie, no ale teraz mamy znacznie mniej ruchu i dlatego tłuszczyk się odkłada tu i tam. A ze słodyczy, to mnie ostatnio wzięło na rafaello, został mi jeden cukierek,więc zakupie zaraz na weekend.

reklama
hehe wg tych kalendarzy w 40 tc mam wazyć 62 kg. Ciekawe...:-) Teraz jestem o ponad 1kg do tyłu hehe ale ja sie czuje nawet dobrze...bo widze że nie przytyłam strasznie tak ogólnie tyko tyłeczek mi sie powiększył co bardzo mi sie podoba:-D no i mój M w końcu ma za co złapać hehe :-D:-D:-D ale jak oglądaliśmy płytke dvd ze ślubu to mama palnęła 'jejku jaka Ty wtedy byłaś chuda" :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry