reklama
Baśka_28
Fanka BB :)
kania fajnie miałaś:-)
Kamil też woła si i kupka ale dalej w pampersie chodzi o nocniku nie mam co marzyć
własnie makuc ma racje lepiej nie zmuszać przyjdzie kiedyś czas i dziecko siądzie samo (mam taką nadzieję) bo mój też tak ma
Kamil też woła si i kupka ale dalej w pampersie chodzi o nocniku nie mam co marzyć

własnie makuc ma racje lepiej nie zmuszać przyjdzie kiedyś czas i dziecko siądzie samo (mam taką nadzieję) bo mój też tak ma

rysia85
matka wariatka:)
U nas od trzech dni jest już sukces z "odpieluchowaniem".Wszystkie potrzeby w dzień załatwia do nocnika albo na trawkę...wpadki jak narazie się nie zdarzają (tak jak kiedyś)
więc pieluchy zakładamy tylko na noc (chociaż dzisiaj rano była zupełnie sucha:-)).Mam nadzieje że do końca miesiąca pożegnamy się z pieluchami
hihi trzymajcie kciuki bo marzy mi się już nie kupować kolejnej paczki pieluch

My w temacie nocnikowania jestesmy daleko...moze gdyby pampersy nie byly takie tanie to bym miala jakas motywacje a tak to dalej lecimy na pieluchach...moze jak babcia pryjedzie to wezmiemy sie za nocnik w koncu.chociaz wczoraj byl pierwszy sik na podloge bo tata puscil Tomka bez pieluchy.a jakie zdziwienie bylo na jego minie jak zobaczyl ta kaluze pod nogami

Kania78
...
Cieszył się? Bo moja się skrzywi i pyta "mama pościerasz?" a czasami ma polewkę i jeszcze by do niej weszła.
Teraz to mam sposób na nocnik, idzie ze mną do wc, ja siadam na wc a ona na nocnik i się wysika zawsze.
Dziś wołała kupa, ja mówię że nie ma po zaglądnięciu i pytam chcesz robić do nocnika, a ona że tak, siadła po 2 minutach stwierdza "nie da się" i wstaje. Po sikaniu nadstawia kufer, żeby ją podetrzeć hahha
Teraz to mam sposób na nocnik, idzie ze mną do wc, ja siadam na wc a ona na nocnik i się wysika zawsze.
Dziś wołała kupa, ja mówię że nie ma po zaglądnięciu i pytam chcesz robić do nocnika, a ona że tak, siadła po 2 minutach stwierdza "nie da się" i wstaje. Po sikaniu nadstawia kufer, żeby ją podetrzeć hahha
a moja kluseczka zrobila W DOMU pierwsza kupke
)))) u niani sadzila duzo razy a mnei w domu sie nie udalo upolowac
p dzisiaj tak ja zlapalam wp rzelocie przez meiszkanie patrze pielucha sucha to chodu na nocnik. minelo moze 2 min. a Leane: mamusiu pipi, mowie: juz zrobilas?" a Leane " ouiii" podnosze a tu suprise
p kupka
)))) pogratulowalam i ucalowalam
)
reklama
Podziel się: