reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pożegnanie z pampersem i smoczkiem

dawidowe, święte słowa :tak: a z kupka u nas jest tak samo, gdyby nie fetor to nikt by nie wiedział bo jak się Patryka pytam to on zawsze mówi że nie ma :dry:;-)

dziulka, no nieźle :-D

Patryk wczoraj całe rano biegał bez pieluchy, ciągle go pytałam czy nie chce mu się siusiu i żeby pamiętał żeby powiedzieć jak bedzie chciał, było pare fałszywych alarmów po czym pierwsze siusiu poszło do nocniczka :-) ale już drugie siusiu na podłoge w łazience :dry: Założyłam mu więc pieluszke a on przylatuje że chce siusiu, no to ja go na nocnik i faktycznie coś tam zrobił :tak: Znowu go puściłam bez pieluchy i niestety już takiego szczęścia nie miałam bo obsikał nam kanape jak robił hopsa hopsa na poduchach :baffled::sorry2::eek::confused2:

reklama
U Nas dzisiejsze do południa bez pieluchy, z jedną wpadką na podłogę.
Popołudniu w pieluszce, wieczorem przed kąpaniem na nocnik, a po kąpieli kupa - w pieluszce :-D:-D:-D:-D

Dziulka to miałaś przygodę:-) Roksanka ja też trzymam małego bez pieluszki ale na podwórku ma same majtki i nocnik wystwiony ale jeszcze NIGDY do niego nie nasikał:crazy: a co najlepsze Kamil chce sikać jak chłopaki:dry: więc jak już go zapytam o te si to on sciąga majtki i tak śmiesznie się wystawia do przodu i si robi ale tak naprawdę udaję że robi albo i zrobi ale obsika majtki:baffled:

a moja wczorja nad jeziorem ANI RAZ nie zlala sie w pieluszke, bo.. latala z gola dupka, i pewnie w jeziorku sobie siurnela:)) a tak to musze walczyc zeby bylo w nocnik... musze chyba te majtki jej zapodac czesciej... w salonie to pol biedy jak sie zleje na glebe ale w pokoju sa wykladziny dywanowe ktorych nie da sie zwinac....

Baśka mój też na stojaka chce ale nie widział innych jak to robią, usiądzie na nocnik i wstanie i sika na stojaka a ja łapię. On cały dzień łazi bez pampka a ja latam z nocnikiem i mopem.

kroma to masz zajęcie z tym nocnikiem i mopem:baffled: ja szczerze mówiąc zostawiam małego bez pampka tylko na podwórku jak jest ciepło bo w nas w pokoju to nie bo mamy dywan i by cały zasikał:crazy: chociaż zdarza się że i w pokoju jest bez pampersa ale żadko:sorry2:

u nas cały dywan obsikany, więc dopóki go do pralni nie oddam to Alicja nawet w salonie bez pieluchy gania (co się ostatnio sporymi kałużami kończy :baffled:)

Makuc dywan da się wyprać, mnie wczoraj zalała panna łóżko ;-) 6 sztuk majtek i conajmniej 4 kałuże w pokoju były. Bilans dzisiejszy jeszcze nieznany ;-)

reklama
ja już sobie wyobrażam takie maluszka który dzielnie chce sikać jak prawdziwy mężczyzna i obsiurowywuje wszystko wokół :-D :-p i najgorsze ze im tak już zostaje jak dorosną :baffled: :-D

Ostatnia edycja:
Do góry