reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poznajmy się

Witam wszystkie przyszłe Czerwcowe Mamusie!
Na imię mam Marcelina, mam 24 lata i mieszkam na Podhalu. To moje drugie maleństwo, termin mam na 5 czerwca. Oba moje szkraby były planowane, z pierwszym od razu się udało, o drugiego staraliśmy się ponad pół roku.
W październiku tego roku obroniłam pracę magisterską i teraz sobie "wypoczywam" na utrzymaniu męża :-D:-D
Pozdrawiam wszystkie mamy!!!

reklama
hej dziewczyny:-)
to i ja się przedstawię
na imię mam - o dziwo - Magda;-), mam 31 lat. Jestem mamą wspaniałego synka Pawełka, który urodził się 15 września 2005 (pozdrawiam Martusię - bo obie jesteśmy wrześniówkami). Pawełek czeka na rodzeństwo już jakiś czas - niestety poprzednie ciąże traciłam (dwie przed synkiem i dwie po nim) ale teraz czuję, że się uda:tak: Łykam mnóstwo leków, kłuję się codziennie w brzuch heparyną - ale czego się nie robi dla fasolki w brzuchu. Mam nadzieję, że los da mi przebyć tu z wami drogę do czerwca i szczęśliwego porodu:tak: W każdym razie pozdrawiam was bardzo serdecznie:-)
a to ostatnie moje zdjęcie z synkiem (koniec października):
0496976044.jpg

Magda, witamy serdecznie w naszym gronie!
Będziemy mocno trzymać kciuki, żeby tym razem wszystko się udało i Pawełek mógł mieć wreszcie upragnioną siostrzyczkę, a Ty wyczekiwane dziecko.

Buziaki! :tak:

Witam Madga :-)
Super, ze jestes z nami i jak za kazdym razem bede trzymac za Ciebie i malenstwo bardzo mocno kciuki :-)

Pozdrawiam Pawelka :-)
Sliczny i duzy chlopczyk :-)

Cześć;jestem Kasia mam 32lata mieszkam obecnie w krainie deszczu(Irlandi).Mam synka który ma 7 lat i męza od 9lat.:szok:Po dwóch straconych ciążach udało nam sie zobaczyć w końcu bijące serduszko naszego dziecka :-)Jestesmy bardzo szcześliwi i termin mam na 15.06.2009.Mam nadzieje ze wszystko będzie oki i przyjmiecie mnie do waszego grona. Pozdrawiam;-)

reklama
Cześć;jestem Kasia mam 32lata mieszkam obecnie w krainie deszczu(Irlandi).Mam synka który ma 7 lat i męza od 9lat.:szok:Po dwóch straconych ciążach udało nam sie zobaczyć w końcu bijące serduszko naszego dziecka :-)Jestesmy bardzo szcześliwi i termin mam na 15.06.2009.Mam nadzieje ze wszystko będzie oki i przyjmiecie mnie do waszego grona. Pozdrawiam;-)

Witaj Emili rozgość sie u nas :)

Do góry