• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Prawnik lub osoba znająca się na prawie.

reklama
Z tego co się orientuję to można sądowo w takiej sytuacji uzyskać zgodę na wyjazd i to że rozpoczyna tam życie z partnerem i zapewni dziecku lepsze warunki jest jakiś argument. Z tego co słyszałam to "znajoma znajomej" tak robiła tylko że tu już by trzeba było iść do mądrego prawnika od prawa rodzinnego. Pierwsza wizyta przeważnie nic nie kosztuje to tylko rozmowa o możliwościach dopiero jak prawnik czy radca musi wykonać jakieś czynności to się płaci .

reklama
reklama
Jeśli chodzi o wybór naprawdę dobrego adwokata i kancelarii prawnej, to z całą pewnością można powiedzieć, że sprawa do takich znów najłatwiejszych rzeczy nie należy. Głównie przez dużą ilość tego typu podmiotów. Z jednej strony to dobrze, bo mamy większy wybór, ale z drugiej strony ten duży wybór generuje dodatkowe problemy.

Ale tak owak, jak zwykle, najlepiej działać z polecenia i po prostu popytać znajomych i przyjaciół. Na pewno ktoś z naszych znajomych miał już do czynienia z prawnikami i adwokatami, dzięki czemu nasz wybór będzie już wówczas dużo łatwiejszy. Przykładowo, jakiś czas temu potrzebowałem speca z Katowic od odszkodowań górniczych. Popytałem trochę znajomych i polecili mi kancelarię z wieloletnim doświadczeniem Link do: Kancelaria Prawno-Windykacyjna Fortis Katowice - Leszek Janczewski Co prawda oni specjalizują się rónież w innych dziedzinach prawnych, ale to w zasadzie w niczym nie przeszkadza.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry