reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
fajne prezenty :-)

ja to się zastanawiam jak to zrobić żeby mi nie poznosili zabawek znów... na święta była masakra i teraz mi się połowa nie mieści już do żadnych koszy, pudeł, skrzynek.... wylewa się toto na pół mieszkania a laski i tak bawią się ciągle tymi samymi zabawkami
chyba muszę posprzedawać coś...

myślicie że wypada powiedzieć że wolę kasę na wózek?

fajne prezenty :-)

ja to się zastanawiam jak to zrobić żeby mi nie poznosili zabawek znów... na święta była masakra i teraz mi się połowa nie mieści już do żadnych koszy, pudeł, skrzynek.... wylewa się toto na pół mieszkania a laski i tak bawią się ciągle tymi samymi zabawkami
chyba muszę posprzedawać coś...

myślicie że wypada powiedzieć że wolę kasę na wózek?
Pewnie ze wypada:tak:

no i szymek zadecydował co chce fotel obrotowy lub ślizgawkę muszę sie za nią rozejrzeć po allegro. no dzis na fotelu w biurze to sie cieszył jak pim pong tylko krecic i krecic :tak::-D:-)

a ja wybrałam w prezencie od babci w końcu huśtawkę :tak: dziś dotarła i Emilka się jej boi :eek: zobaczymy jak ja zawiesimy

Emilka dostała od chrzestnej taki rowerek
ROWEREK MYSZKA Sun z Kołyską Daszkiem,Pozytywką (307818940) - Aukcje internetowe Allegro
od chrzestnego wózek i lalkę
od nas kuchnie
SMOBY - BERCHET KUCHNIA OPIEKUNKI REWELACJA *AKiJ* (305749282) - Aukcje internetowe Allegro
no a od babci tą huśtawkę co pokazywałam
SUPER HUŚTAWKA DLA DZIECKA (3W1) W DOBREJ CENIE (308100877) - Aukcje internetowe Allegro
a od drugiej babci kase od jednej prababci złote kolczyki wcześniej dała też na kojec który jeszczea nie dotarł :baffled:od drugiej kasę małą laleczkę i maskotki :tak:

reklama
My mamy urodzinki za ponad tydzien, ale juz mamy dwa prezenty: Książeczkę-rymowankę i krokodyla z klockami (oba Fisher Price). Nie wklejam linków, bo mi się forum wywali jak będzie za długa wiadomość :(
Aaaale... żaden z tych prezentów nie zrobił na niej wrażenia, zobaczyła tylko jak działają i poleciały w kąt :/
Woli zwykłe papierowe książeczki....

Do góry