• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Prezenty

reklama
No widzialam juz powoli ruszacie temacik urodzin naszych dzieciaczkow.
My mamy dla malego auto na akumulator(czeka juz zlozone w PL i maly przy odwiedzinach sie przyzwyczaja-a bylo ciezko hehe bo sie bal)
A rodzinka no coz czekaja na info od nas co bysmy chcieli dla niego.Narazie w planach mamy dywan w ulice i takie tam,garaz duzy(ale porzadny a nie jakis bubel) chcialabym jakis fajny stolik i krzeselka ale sama juz nie wiem:-(Narazie Victor ma nasza lawe i moze tylko krzeselka dokupimy do tego.

A mi sie marzy duza imprezka - juz zakupilam zestaw KUbusia puchatka - ciekawe co na taki klimat powiedza babcie :-D
puchatek.jpg
Oczywiscoe beda balony i serpentyny (tez w kubusia) i moze Piccolo hehe
Viki nie ma kolezanek z podworka, wiec zostaje tylko rodzina. Wstepnie wyliczylam 17 osob ( w tym 5 dzieci), ale chyba musze kogos wykreslic, bo mi sie w domu nie zmieszcza ;-)

U nas rowerek chce kupić teściowa.
Ja chcę, żeby Jagoda dostała rowerek od razu z łańcuchem, a nie taki z pedałami przy kołach. No cóż - zobaczymy.
A czy to nie za wcześnie na taki łańcuchowy rower? Może lepiej dopiero za rok?

A poza tym, to po drugiej stronie mamy plac zabaw z drogami i znakami i z wypożyczalnią rowerków. Nie dość, że za darmo, to jeszcze nie trzeba ani znosić/wnosić z/do mieszkania/piwnicy :-D

Mąż myśli o domku-namiocie, bo nie mamy. Ja myślę o zestawie do gotowania i jedzenia, picia... Albo o lalce, co można ją kąpać.
A poza tym, to Mała ma tyle zabawek, że pewnie i tak nie zauważy nowych

No walsnie chyba za wczesnie na taki rowerek :-(
Taki na 3 kolach to mamy, ale na nim nie da sie jezdzic bo ma pedaly bardzo daleko przy kolach, wiec chcialam taki normalny, np. taki
315470542.jpg
Domek-namiot mamy, ale to tlkyo na plaze lub dzialke bo w domu brak miejsca. Zestaw do jedzenia i kuchnia robi furrore. Mala ma caly koszyk warzyw i owocow i wszytskich nimi karmi. Mozna takze zamowic zupke lub soczek z czajniczka :tak::-D
Dobrze sprawdza sie takze lego - teraz na topie jest budowanie domkow tlyko musza byc duze, aby mala sie zmiescila :-D

My mamy dla Julka taki drewniany rowerek bez pedałów. Coś pomiędzy hulajnogą a rowerem. Siedzi się, ale odpychać się trzeba nogami, nogami tez hamować. Niestety jeszcze za duży, leży na szafie (szkoda, że wystaje, bo Julek o nim wie i chyba jako urodzinowy prezent nie przejdzie). Ale myślę, że to fajna sprawa. Dziecko uczy się utrzymywać równowagę.
Mamy też taki z pedałami przy kole, ale w nim się Julka tylko pcha. Chyba to nie są najlepsze patenty.

Asiun jak na moje oko to fajny
Dominika ma coś podobny na działce po mojej młodszej siostrzenicy
Więc u mnie rowerek na prezent odpada
Muszę coś zacząć myśleć o prezentach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry