reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

próbki, promocje itp.

reklama
Ja też skorzystałam z promocji biedronkowej, kupiłam dwa komplety koszulka i spodenki 68/74, koszulka pewnie będzie dobra na koniec lata, a spodenki idealne już teraz. Fajny cienki materiał i dobrze się wyprało.

w tesco cała odzież dziecięca F&F 30% taniej

i trochę też poprzecenianych zabawek... skusiłam się na dużą matę playgro za 99zł (M zły:cool2: bo jechałam tylko po pajacyki)
Mata Wesoły Domek Playgro - Akcesoria dla dzieci - Produkty - Tesco
jest duża 100/150 i miękka, fajna będzie do przewrotek:tak:

a miał być drobiazg na dzień dziecka... a wcześniej zamówiłam spiralę do łóżeczka Lamaze, tylko coś jeszcze nie przyszła, a my jutro do teściów:sorry2:
Lamaze Aktywna Spirala Do Wózka Łóżeczka 27142 (3236655136) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

nef też dziś byliśmy w tesco :-) małemu kupiłam porteczki na szelkach hi hi żeby było coś wyjściowego :-) po przecenie a ceny i tak szokują o_O

Felidae na poprzednich zakupach sumował sie rabat 30% i kupon znizkowy i wychodzilo naprawde tanio.... teraz zaplacilam za pajace w dwupaku takie bardziej kolorowe 34zl, a w trojpaku wychodzily 38zl.
Gdzies doczytalam,ze promo do 2.06.

W lidlu od czwartku rzeczy dla niemowląt : LIDL

zaopatrzyłam Bartka w kraciaste spodenki, wydają się być fajne w dotyku:tak:

a rodziców poprosiłam o zakup bodziaków, bo u nas już nie było rozmiarów.
I wzięli mi 74/80 z samochodzikami, a 86/92 z balonikami... te chyba za pół roku będą dobre..

Miał ktoś już bodziaki z lidla? Jak się sprawują i jak wypadają rozmiarowo?

reklama
Nef ja miałam bodziaki z Lidla i teraz mój nosi 68/74 i tez kupiłam mu 86-92 bo tylko takie dorwałam, ale koło mnie w lidlu kobiety szalały aż wióry leciały, bodziaki są dobre jakościowo a aplikacja nie spiera się w praniu. Prócz bodziaków dorwałam sztruksowe spodenki- szare i te bawełniane niebieskie.

Do góry