reklama

Problem ze spaniem

kubusiowa25

Zaciekawiona BB
Witam. Karmie piersią już lekko ponad 6mies, no prawie 7..powiedzcie mi mamy czy możliwe że mojemu synkowi nie wystarczy moje mleczko i dlatego budzi się co chwilę w nocy? Po kompieli dostaje mm (150ml) i spi 3-4h a że mam świadomość że w nocy mleko nabiera mocy karmie właśnie piersią ale synek po piersi budzi się ci chwilę. Ząbki już na wierzchu więc najpierw nerwowo gryzie piers, pije 10 min, zasypia i budzi się znów za 50min...

reklama
Mój synek 7 miesięczny po kąpieli wypija 150ml, tak ok. 19-20, dostaje następną porcję 120 ok. 23, przesypia do 1-2 w nocy , znów karmienie ok 4 i śpi czasem do 7 rano, zdążają się noce że po karmieniu o 23 przesypia do 4 rano, zje i śpi do 7.

Mleczko starcza,a maluszek sie budzi na cycusia bo potrzebuje bliskosci. Mecza go zabki, a gryzienie tez mu przynosi ulge, a Twoje mleko , dortyk i bliskosc koja i usypiaja

No właśnie. Ale i tak dobrze przeszedł dolne jedynki. Mimo marudzenia i budzenia się w nocy to obyło się bez gorączki, rozwolnienia itp. Zobaczymy jak będzie z następnym.

reklama
Fajny duży chłopiec. Apropo mojego tematu.. Mikus budzi się nadal w nocy. Budzi się np 6 razy z czego 3razy na jedzienie (obrazowa sytuacja) że względu na ząbki ograniczyć mu karmienia(choć skoro je to tego potrzebuje) w nocy i dopajac woda czy dawać piers tak jak do tej pory?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry