reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Witam dziewczeta;)

To ja was jeszcze pociesze ze ja mam taka @ ze moge zuzyc najwyzej 2 tampony na dzien i to tylko 2 dni a potem wystarczaja wkladki. I sie zastanawiam czy mi sie jakies zrosty nie porobily po lyzeczkowaniach;/ Mysle o HSG ale koszty mnie przerazaja brrr;/

Juz mi minal okolomalpowy dół;] I postanowilam odpuscic w tym mies (a moze i nastepnym) wszystkie tabletki, liczenie i celowanie w dni plodne. Musze dac odpoczac psychice - zobaczymy czy mi to wyjdzie. Mam dosc czekania na @ i ciaglej nadziei ze sie udalo tym razem a potem i tak rozczarowania. Jestem po prostu mega wsciekla juz na to wszystko.
A potem jak cos to sie chyba do kliniki udam. Chcialabym trafic na lekarza cudotworce ktory albo sprawi ze bede miec w koncu dziecko albo pozna przyczyne dlaczego go nie mam.
Mysle o Gyncentrum w Katowicach. Ale szczerzw to nie wiem na ile sa skuteczni...

reklama
Dana Butterfly ja dziś z Maja pomoczyłam się w jeziorku:-)

Kasiańka no koszty są,moja przyjaciółka w zeszły piątek robiła hsg i wyniosło ją to około 1000 zł:-(okazało się że prawy jajowód był niedrożny,miała mikrozrosty po wyrostku.... ale teraz ma działać:-)

A ja mam dziś nastrój do d...py, dawno się tak nie czułam:-( brak mi już sił - nie mogę się doczekać wizyty i mam nadzieję że jakoś będziemy działać:tak:

Ja wyczytalam ze w Gyncentrum robia hsg za 500zl ale do tego jeszcze posiew trzeba zrobic i nie wiadomo co jeszcze, a to taka loteria bo jak wyjdzie ze wszystko ok to dalej bede stac w miejscu a uszczuple portfel;]

Ja mam bardzo skąpą miesiączkę. 3 dni tylko, z czego 2 taka normalna a 3 dzień lekkie plamienie i czasami się zdarza 4 dzień lekkiego plamienia i to wsio. :-D Ja miałam robione HSG w Poznańskim szpitalu ale nic nie płaciłam bo jestem ubezpieczona. ( tam z resztą urzęduje moja ginekolog ) ja do niej mam 100 km w 1 stronę ! i za nic w świecie z niej nie zrezygnuję. Jak coś potrzebuję to do niej dzwonię albo piszę smsa, jak brakuje mi recept to dośle pocztą :tak: wczoraj u mnie były mega burze, chyba z 3-4! a zaraz zmykam z koleżanką po jej suknie ślubną i sukienkę dla mnie :-D mam nadzieję,że coś znajdę ładnego w rozsądnej cenie i się dopnę w cyckach bo z nimi mam największy problem! BUZIAKI :*

Cześć dziewczyny, tak od kilku dni przeglądam forum i zastanawiałam się czy nie napisać. Staramy się o dzidziusia od lutego z przerwą 2 miesięczną ze względu na infekcję. jak narazie każdy kolejny miesiąc kończy się kolejnym rozczarowaniem i ogromnym bólem w sercu. Wiem , że te kilka miesięcy starań to nic w porównaniu co do niektórych z Was. Bardzo Was dziewczyny podziwiam , jesteście bardzo silne :happy:

reklama
Pamięta ktoś jeszcze że jestem ? :laugh2:
Hej:-):-)

Sun jak tam u Ciebie??? mam nadzieję że lepiej:tak::tak:
Anastazja a czym sie zajmujesz?? jakieś ubezpieczenia?? to się narobiło, dobrze że na tobie sie nie wyżył:tak:

Dana a t jak tam???

Ja mam gorący okers:-):-) czekam na owu,mam nadzieję że się doczekam:tak:
Wróciłam od poniedziałku do pracy i nudyyyy jak nigdy - siedzę tylko z 5 dzieci i czekam aż przyjdą koleżanki na zmianę :sorry2::sorry2: ale od poniedziałku znowu tydzień urlopu jupi:-)

kochana prowadzę biuro turystyczne od 2 lat, najgorszych 2 lat, no bo jak nie urok to ...... ten rok to już w ogóle fatalnie, ale jeszcze wierzę że będzie dobrze i odbijemy się, tak samo jak wierzę w to że do końca roku zaciążę :-D

Dziekuje za ciepłe przyjecie. Sama nie wiedzialam czy to aby ten sam wątek.Anastazja my sie chyba poznalyśmy na wątku staraczki 2012,ale nie jestem pewna.
Przykro sie czyta to co piszemy o tych probach i staraniach ale chociaz moze w grupie razniej...Ja mam dzisiaj 6dc i tak jak pisalam zaczelam brac wiesiolek 2 razy dziennie i od razu zakupilam ziola, a co tam raz kozie .....:-)Tyle sie naczytałam o tych ziolach o. Sroki ,ze tak pomagająi tyle dziwewczyn zafasolkowało po nich że nie chce czekac .Ziolka są niezle w smaku i pije sie je raz dziennie na noc .Dodatkowo karmię mojego M salfazinem.

tia , kojarzę Cię, ale nie wiedziałam skąd. ;-)
Ja Was bardzo przepraszam, ale nie było mnie w biurze od czwartku i dzisiaj mam urwanie głowy, cały czas ktoś coś chce :szok: szkoda że nie klienci :-( widzę nowe "twarze" i te poznane w innych miejscach też widzę :-p
Nie narzekać na upał bo za chwilę będzie zima :-p:-p

Do góry