reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Ale to udzielił Ci porady?
Mam problem z umową, słuchajcie jak Wy to rozumiecie, mamy umowę z systemem, do tej pory było za free, od 1 lipca wprowadzili opłaty , 2 warianty ale nie wysłali aneksu , bo niby jest to zawarte w starej no i jest, że opłata abonamentowa za koszystanie z listy promocyjnej 0 pln, a poza tą listą 50 pln/mies. tylko że fizycznie nie ma możliwości wyboru czy chce korzystać z tej czy tej listy, zresztą poza promocją wcześniej nic nie było. No i teraz dostałam fakturę za 6 mies, ok 300 pln, masakra, napisałam do jakiegoś biura internetowego ile oni za to bedą chcieli i czy w ogóle warto zaczynac, bo wyjdzie że wydam kasę na prawnika a i tak trzeba będzie zapłacić FV to już bez sensu

reklama
reklama
Witam was kochane:-)dzisiaj strasznie ciezko mi bylo wywlec sie z lozka:-(
Ale teraz juz kawka wypita,pranie zrobione,i teraz na zakupki szybko skocze.test musze kupic na jutro;-)
zrobilyscie mi smaka na ciasto,jutro upieke jakies.Macie jakies dobre

Do góry