butterfly21
hope & love
zuzanka dam znać
dzisiaj je na 100% zrobię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
z okazji przyjazdy męża 

, ojojoj jeden jajowód:-(
tak mówią he he
ty miałaś CLO na ten cykl i aż3 pęcherzyki:-)
, no ale nic - do domu trzeba wrócić heh, i jadę od dentysty i słyszę jak coś na asfalt rąbnęło
- wróciłam się i szukałam co to poleciało, grzebię grzebię w tym śniegu z solą i ....podnoszę kawałek sprężyny amortyzatora
ehhhh mamy się z tym autem
ciekawe co jeszcze mnie czeka hahaha
wcale nie wychodzą takie piękne i w smaku szału nie ma.
u mnie @ brak jakiś obłęd myślałam,że przylezie dzisiaj 

myślałam,że będą dobre - takie extra pokazywali na zdjęciu
A co do słodyczy to lubię i mogę je jeść w ilości nie ograniczonej:-):-)
...no jak cisza była to cisza...Jak się rozpisały to za skaby świata nie wiem co której napisac chciałam

...no ale ja zaglądnąc i napisac mogę jedynie po pracy 

mają się tu dwie kresy świecic, że oczy na wierzch nam wyjdą