reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

BellaBella nie wiem ja miałam zwykłe badanie HSG, ale jak pod narkozą to nie boli:) To przez pępek jakoś robią:) Ale to jest zabieg bardzo mało inwazyjny:D więc myślę że luz:)

reklama
Dzien Doberek :-)ok Cichutko tu strasznie!
jak tam?u Nas sypie strasznie snieg:angry:juz MAM tak strasznie dosyc tego odsniezania:wściekła/y:
ktoras ma dostac @?moj Termin wrednej @ to jakos polowa nastepnego tygodnia.

hej kobity

Elinka tulę mocno,następnym razem się uda ,wiesz sama ,że mały procent dają ,uda sie w końcu zobaczysz mocno trzeba wierzyć ! jak możesz od razu prystępuj do działania nie ma co zwlekać :***
bella u Nas ponuro ale bez śniegu ,ja za połową cyklu jestem tak przy dobrych wiatrach za 8 dni dostać powinnam ;-)

idę po kawkę

anastazja ?Roza? sun?

butter ? bezdzietna?

Ostatnia edycja:
Ja jestem, przecież piszę :-p
elianka - nos do góry, wiosna idzie - bociany przylecą :tak:
zuza - piękny masz wykres, oby coś z tego wyszło ;-)

Ja jestem na początku cyklu , więc bez stresu :-p

anastazja podobno mam cykl bezowulacyjny hehe:szok::-D no to początek cyklu i trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&& ja dzisiaj zrobię zupkę bo mam ochotę na kluseczki własnej roboty w rosołku :tak:
buterr u Nas tak było przed świętami jak się błysło jak grzmotnęło to śmiałam się z Młoda ,że jednak koniec świata idzie :tak: ale to rzadko się zdarza ,żeby w lutym ,w zimie była burza ale słyszałam że tam w Gorzowie Wielkopolskiej,Zielona Góra była burza właśnie wczoraj :tak: Poznań tamte okolice :happy:

reklama
Do góry