reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

cześć dziewczyny

bella GRATKI wielkie :-)
Roza no ale na chwilę wpadłaś to dobrze :rofl2:no u mnie fajny co :-)nie źle ...ale nie mam parcia będzie ok jak nie to wiem,że bezowulacyjny hehehehłehłe:-D
anastazja ja tak miałam i myślałam ,że mnie coś trafi nie mogłam nadążyć ,a że autko nie małe to lataj dookoła jak wariatka ze szczotką hehe,co do targów to ja jestem na obrzeżach i też mi się nie widzi jezdzenie na targie targi to lepiej się umówić do jakiegoś specjalisty magika i podjechać:-) co oni mogą tam powiedzieć to samo co dobry gin :tak:;-)

butter no i kiedy mają się odezwać?

Witam pozostałe dziewczyn napiszcie coś więcej bo nic nie wynika z waszego wpisu ;-)

reklama
Dzien dobry,w te zasniezone poludnie:wściekła/y:
roza-to w supermakecie jako kierownik zmiany,teoretycznie a praktycznie to jako osoba do wszystkiego:-)
A ja cala noc taki dlugi i dziwny sen mialam,snilo mi sie ze uciekalam caly sen,odrazu rano zajzalam do sennika,i tam ucieczka-unikniesz niebezpieczenstwa.:szok:normalnie nie zagladam tam,ale jak cala noc tak wyraznie cos sie sni to moze cos w tym jest.
wiecie co obiecalam sobie nie robic testow wczesniej niz @ termin.ale tak sobie pomyslalam ze w czwartek mam termin,to moze rano zrobie,jak cos bym miala prezent na walentynki z glowy:-):-D

U mnie to wygląda następujaco na początku starania tak ok pół roku i nic za bardzo się nie działo więc stwierdziłam że udam się do lekarza może trzeba jakieś badania zrobić bo czas leci a perspektyw brak :( wiec zrobiłam na początek tsh, prolaktynke i progesteron tsg wyszło w normie (jak sie okazoało pozniej wcale nie bo norma dla staraczek jest do 2 a ja mialam ok 4 ), prolaktynka podwyższona więc następne badanie prolaktynka z obciążeniem i tu wyszło ok. tylko trochę podwyższona więc dostałam bromregon . Po dwóch miesiącach brania bromka i badaniach tak po trzech miesiącach od brania prolaktyne mialam już dwa razy ponad normę i moja gin stwierdziła że nic nie pomoże i wysłała mnie do endo . Po wizycie u endo okazało się że ma lekką niedoczynność tarczycy i przez wysoka prolaktynę mam bezowulacyjne cykle :-( Dostałam leki na niedoczynność i mam wrazenie że po woli wszystko wraca do normy . I do tego lekarz zaproponował nam stymulacje owulacji od następnego cyklu i zastrzyk na pęknięce . Tak to pokrótce u mnie wygląda

Butter-to Wielkie Gratulacje !!:-)i zycze tobie milej atmosfery,nowych znajomych,i przedewszystkim przyjemnosci z wykonywanej pracy.:-D
Zuzanka-to mamy obie Prezenty dla swoich na walentynki!:-)A dzisiaj do mojego Ginka zadzwonilam zeby sie zapytac do kiedy te tabsy MAM brac,a on w zarcie do mnie,"no jakto do kiedy?,przez pierwszy miesiac ciazy!":confused2:haha:crazy:
megan-no to tak Jak ja,tez niedoczynnosc,i caly czas tabletki biore,Ale mialam 3,7 a teraz MAM Po 2 miesiacach mam 1,4:tak:a jaka dawke masz brac?50 gr czy 75gr?

bella ja mam 50 ale mi po 2 miesiącach z 4,06 spadło do 0,64 ale po dwóch tygodniach brania miałam takie uderzenia gorąca na szczęsie kilka dni na początki sie przestraszyłam a póżniej śmiałam sie że dopadła nie menopauza :-) . prolaktyna też spadła ale i tak jest ponad normę bo przed braniem miałam 983 a teraz 501 wiec idzie w dobrą stronę ;-) oby wszystko tak szło ! a Wy długo się stracie ? jeszcze nie zdążyłam przejrzeć wszystkiego strasznie tego dużo:-D

butter to gratuluję widzisz kochana zajmiesz się pracą i zaraz w ciążę zajdziesz :tak:
bella no może nie będzie "czerwonych" walentynek tylko II na teście ,ale prezenty by były dopiero wtedy MEGA WYPASIONE :tak:
megan0 dobrze lekarz Cię prowadzi więc teraz czekaj na II kreseczki &&&&&&&&&&&&

Witam się wieczornie:-) u mas zimy jako tako nie widać lekki mrozik trzyma ale to dobrze mamy kilometr polnej drogi do asfaltu i jak jest temp. na plusie to nie możemy wyjechać(dobrze mieć sąsiada z ciągnikiem:tak:)
Musiałam dzisiaj z moim włochatym dzieciątkiem jechać do weterynarza przeziębił się biedaczek :no:

reklama
megan-no to slicznie ci wyniki sie normalizuja:-)to nic tylko szybciutko w ciaze zachodzic:tak:a my staramy sie ze wspomagaczami prawie 3 lata:-(ale nadzieja jest!:-D
zuzanka-no by byly najpiekniejsze prezenty:tak:i wkoncu bysmy rozpoczely wysyp fasolinek:-D
Dziewczyny czy ktoras tak miala.?....dzisiaj bylam na zakupach,i w pewnym momencie tak mnie zaczelo kluc tak mniejwiecej pod pepkiem.tak ze sie wozka chwycilam tak okolo minuty,i przeszlo calkowicie:baffled:
bezdzietna-to tak jak u mnie,tez kawalek do odsniezania,dlatego nie moge juz patrzec na snieg:wściekła/y:a co masz za zwierzatko?

Do góry