Mama Kubusia❤️
Zaangażowana w BB
Hej
Miałam badany progesteron w 22 dniu cyklu i wynik jest 0,317 nmol/l. Co tym sądzicie ?
Miałam badany progesteron w 22 dniu cyklu i wynik jest 0,317 nmol/l. Co tym sądzicie ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
28dniA jak długie masz cykle?
Wynik wskazuje na brak owulacji w tym cyku, tak jakbyś wciąż była w fazie folikularnej.
Natomiast estradiol wyszedł 387 pool/lA jak długie masz cykle?
Wynik wskazuje na brak owulacji w tym cyku, tak jakbyś wciąż była w fazie folikularnej.
Hej
Według testów owulacyjnych to pik LH miałam w 12 dniu cyklu natomiast 14 dnia cyklu typowy ból owulacyjnyAlbo owulacji jeszcze nie było, albo do niej nie dochodzi
Według testów owulacyjnych to pik LH miałam w 12 dniu cyklu natomiast 14 dnia cyklu typowy ból owulacyjny
Albo cykl bezowulacyjnyAlbo owulacji jeszcze nie było, albo do niej nie dochodzi
Albo cykl bezowulacyjny
A to nie jest tak że przy cyklach bezowulacyjnych wydłuża się cykl?.W sumie tak - możliwe że akurat ten przypadkowo - choć ja bym się upewniła czy to nie jest tak zawsze