Monmaj
Fanka BB :)
Dzięki za odpowiedźCzyli troche ponad 18 ng. Standardowy progesteron dla drugiej fazy cyklu potwierdzający przebytą owulacje.
Pozostaje czekać na czas testowania![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki za odpowiedźCzyli troche ponad 18 ng. Standardowy progesteron dla drugiej fazy cyklu potwierdzający przebytą owulacje.
Pozostaje czekać na czas testowania![]()
Progesteron może (ale nie musi) zablokować owulacje. Zaleca sie6go brać po owulacji przez okres około 10 dni. W tym celu najlepiej zrobić monitoring. Jakby mi lekarz przepisywał w ciemno jakiejkolwiek leki to bym uciekłaDziewczyny! Widzę, że o progesteronie wiecie dużo, więc mam pytanieLekarz kazał mi brać od 16 dc do 25, ale mam mieszane uczucia, co do tego. Owulację mam ok. 20 dc. Wiem, ponieważ mierzę sobie temperaturę. Mój lekarz niestety nie jest fanem mierzenia. Nie jestem lekarzem i nie chce się wymądrzać, ale zastanawiam się co zrobić. Boję się, że przyjęty zbyt wcześnie progesteron zablokuje mi owulację. Miałyście takie przypoadek?