• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Progesteron

G

guest-1732057227

Gość
Hej czy wynik 0,31 w 23 dniu cyklu to zly wynik dodam że mam nieregularne miesiaczki miałam zrobić progesteron w 23 dniu cyklu gdy bralam duphaston miesiaczki były regularnie a gdy odstawiłam znów nie było 2 miesiace bardzo chciałabym mieć dziecko ale boje sie ze nie będzie to możliwe bo już rok czasu i nic .

reklama
Hej czy wynik 0,31 w 23 dniu cyklu to zly wynik dodam że mam nieregularne miesiaczki miałam zrobić progesteron w 23 dniu cyklu gdy bralam duphaston miesiaczki były regularnie a gdy odstawiłam znów nie było 2 miesiace bardzo chciałabym mieć dziecko ale boje sie ze nie będzie to możliwe bo już rok czasu i nic .

To zależy ogólnie taki wynik pokazuje że albo owulacji nie było, albo okres dzisiaj.
Natomiast czy to źle no ciężko powiedzieć ja mam bardzo późno owulacje zawsze po 20 dniu cyklu i mam z nich 3 dzieci więc sama jakość tych owulacji była okej

Zależy czy owulacja już była czy nie. Jeżeli masz nieregularne cykle to mogło jej nie być.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry