reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, okazje, gdzie i kiedy warto zajrzeć

NikaMD

Fanka BB :)
Miasto
Warszawa
No dobrze, więc zakładam odpowieni wątek :cool2:

"Promocje, okazje, gdzie i kiedy warto zajrzeć"

Jeśli natkniecie się na jakieś super promocje pieluszek, chusteczek, mleczka, jedzonka słoiczkowego itp itd tu piszcie tutaj smiało, może ktoś też skorzysta :-)

Aguś sprawdziłam Cię :cool2: i gazetce Carrefour-owej pieluszki są po 46,90 zł z płytką dla dzieci a nie po 42,90 :confused:

No ale tak czy owak promocja jest ;-)

reklama
Nikus,wiem,ze tak jest w gazetce. ;-) Ale nad pieluchami "jak byk" wisiala cena 42,90zl. :-D No i na paragonie tez tak mam. :-p Moge Ci zeskanowac rachunek,jesli chcesz. :cool2: :-D :-p

A co do chusteczek,to jesli ktoraz uzywa Dzidziusiow,tak jak my,to tez w Carrefour`ze jest promocja. :-) 6ciopak (w kazdej paczuszce po 63szt) za 25zl. :tak: :-D

Nikus,wiem,ze tak jest w gazetce. ;-) Ale nad pieluchami "jak byk" wisiala cena 42,90zl. :-D No i na paragonie tez tak mam. :-p Moge Ci zeskanowac rachunek,jesli chcesz. :cool2: :-D :-p

W takim razie i my też się zaopatrzymy w te pieluszki :-)

Skanować :-p:-D:-);-) nie musisz :-)

Pozdrawiam i dzięki za cynk!

PS. A co to za piosenki fajne jakieś?

Piosenki,hm... Fajne i skoczne (wszystkich jeszcze nie zdazylysmy przesluchac ;-) ). :-D My niektore juz mamy w kolekcji. :-p Na tej plytce sa np. takie,jak: "Miala baba koguta", "Kosi kosi lapci", "Stary niedzwiedz", "My jestesmy krasnoludki", "Dwa Michaly" :cool2: :-), "Uciekaj myszko", "Jedzie pociag", "Nitko,nitko" itp. ... W sumie 24 piosenki sie uzbieraly na tej plytce. :-D :-)

Wow! :szok::-D no to kupię na pewno :tak: Ale bedzie słuchania! Bo muszę przyznać, że ja wyrodna matka nie kupiłam dziecku ani jednej dzieciowej płytki z piosenkami :zawstydzona/y:

Właśnie wczoraj bawilismy się z Michasiem w stary niedźwiedź mocno śpi M- to był niedźwiedź ;-):-D:-p

A potem w kółko graniaste :tak:

Mam pytanko, chciałabym najchętniej przegrać (ściągnać) :-p ewentulanie kupić płytkę dvd (żeby był dźwięk i obraz) z piosenkami - hitami z Mini-Mini, czy takie cosik to wogóle istnieje?? Może się orientujecie?

Ja chusteczki dzidziusia juz kupiłam półtora tygodnia temu.
Nika na mini mini reklamuja taką płyte,więc gdzieś w sprzedazy musi być.Może w Empiku.

M. wyczaił, że przebije Mini Mini są w sieci, więc pewnie wrótce ściągniemy :cool2:
A pieluszki z płytką już zakupiliśmy :tak:

reklama
Do góry