• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Proszę pomóżcie, czy to ciąża ?

Cześć. Proszę pomóżcie mi, czekam na wizytę, jutro wybieram się na betę. Jestem 3 dni przed spodziewaną miesiączka. Wczoraj zrobiłam bardzo czuły test, wyszedł pozytywny. Od tygodnia boli mnie brzuch. Czuję że to mogłaby być ciąża. Staramy się pół roku. Dziś również boli mnie brzuch, tylko do tej pory był to taki tępy dziwny ból, jakby coś mnie ciągło tam, a dziś jest to typowy ból jak na okres. Właśnie poszłam do łazienki i zobaczyłam wielką brązową suchą plamę na majtkach wyglądającą jak kupa. Czy to może być plamienie ? Czy początek okresu? Czy problemy z zarodkiem?

reklama
To może być plamienie na okres, to może być implantacja i jeszcze różne inne rzeczy. Zrób przyrost bety i będziesz wszystko wiedziała. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry