Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć mam na imię Asia, mam 27 lat w czerwcu 28 Jestem z Elbląga.O ciąży dowiedziałam się z testu 19.04 byłam wtedy w 4tc, teraz jestem w 8tc już po drugiej wizycie u lekarza, jest to moja pierwsza ciąża, planowana Jestem bardzo szczęśliwa nawet pomimo męczących wymiotów Pozdrawiam wszystkie mamy:-)
Witam Drogie Mamusie Grudniowe!
Mam na imię Ola, mam 23 lata, mój partner 24. Jesteśmy ze śląska.
Choruje na PCO, długo leczyłam się aż w kwietniu zobaczyliśmy 2 krechy!! ternim na 26.12 ale Dr mówi, że na święta będzie maluszek!!
witaj kicia i kabry
kicia jestes na tym samym etapie co ja, ten sam termin......., a na jakiej podstawie gin Ci powiedział że na święta będzie dzidzia? hehe bo wiesz może być dużo przed ale może byc i w styczniu, taki termin
ogólnie choruję na astmę i lekarz obawia się czy się cc nie skończy przed czasem. Mam nadzieję, że nie, ale już odczuwam drobne "zadyszki" a gdzie tam 8-9 msc
Mam na imię Dorota.. O ciąży dowiedziałam się 13 kwietnia z testu kupionego tylko dlatego że była na nie promocja ;-) Lekarz twierdzi że to już prawie 11 tydzień. Co bardzo mnie cieszy bo już niedługo mam nadzieję pozbędę się tych strasznych mdłości.Pozdrawiam
Mam na imie Maria, mam dwuletniego synka, mieszkam w Irlandii. O dzidziusiu dowiedzialam sie 30 marca z testu. Test sprawdzilam po 3 minutach - byla jedna kreska - potem wyslalam meza - on tez widzial tylko jedna. Kiedy weszlam do lazienki 2 godziny pozniej byly juz dwie! Zrobilam wtedy drugi test i od razu pojawil sie wynik pozytywny! Bardzo sie ciesze. Mdlosci juz coraz mniej, juz nie wymiotuje