Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
tu mnie jeszcze nie było
Witam, imię: Ania wiek: 28 dzieci: Zuzanna termin porodu: 10 wrzesień czym się zajmuję? wychowaniem córeczki nienawidzę: kłamstwa i obłudy
wiec witam i ja imię: helena wiek: 26 dzieci: dwa aniołeczkli termin porodu: 26 wrzesień czym się zajmuję?wlasna dzialalnosc gospodarcza nienawidzę:porannego wstawania
Witam Imię: Sylwia wiek:27 dzieci: 3 letnia córcia termin porodu:11 września czym się zajmuje: studentka pedagogiki przedszkolnej i domowa pielęgniarka wiecznie chorej córci zainteresowania:dzieci, dzieci i jeszcze raz dzieci, psiaki i kochanie swojej wspaniałej rodzinki. nienawidzę:kłamstwa, fałszywości i braku czasu dla siebie.
Witajcie! Jak już tu dotarłam i popodglądałam Wasze maleństwa, poczytałam o Was troszkę, to nie wypada się nie przedstawić.
Imię: Agnieszka. Wiek: 25lat (do grudnia). Dzieci: poza fasolką w brzuchu - brak. Termin porodu: hmmm, a to dobre pytanie, ciekawe czy ktoś zna na nie odpowiedź? Z USG na 18 września (niemal w rocznicowym prezencie ślubnym), a z okresu 26 sierpnia... ale obstawiam wrzesień na 100%. Czym się zajmuję: pracuję na Uniwersytecie, zgłębiam wiedzę tajemną i zajmuję się domem. Zainteresowania: fotografia, kocham też jeździć samochodem... totalny maniak kierownicy. Nienawidzę: trudno powiedzieć czego nienawidzę... raczej jestem pozytywnie nastawiona do świata... ale gdybym miała coś wybrać, to nie trawię obłudy i osób zadufanych w sobie.
Imię: Ewelina Wiek: 27 lat Dzieci: brak Termin porodu: 1 września Czym się zajmuję: Księgowa Zainteresowania: dobra książka,film Nienawidzę: hmmm...ciężko powiedzieć,ale chyba porannego wstawania i stania w korkach;/
Imię: Monika Wiek: 26 lat Dzieci: trzy aniołki Termin porodu: 13 września Nienawidzę: wczesnego wstawania, komarów Lubię: dobrze przyprawione jedzenie, święta w rodzinnym gronie
Witam
Imię: Agnieszka Wiek: 33 lata Dzieci: córeczka Kinga Dominika, skończyła już 13 miesięcy łobuziak Termin porodu: z moich obliczeń i usg 2 września Zawód: jestem nauczycielem matematyki, obecnie na l4 ze względu na pierwszą zagrożoną ciąże. Mam gina co dmucha na zimne Nienawidzę: obłudy, fałszu, oszustwa Lubię, kocham : mojego J, córcię , za łobuzem szaleje, lubie gotować tyle ze teraz nie mam za bardzo czasu wiec jestem mistrzem gotowania czegoś pysznego w chwilę. Trochę fotografuję
Witam, to i ja nieśmiało się dołączę Imię : Iga Wiek: 29 Dzieci: poza "bobo" w brzuszku - brak Termin porodu : wg obliczeń lekarza 7 września, wg usg 10 września Czym się zajmuję: do niedawna nauczyciel historii, obecnie pracuję w dużej firmie handlowej Uwielbiam: dobrą książkę, wędrówki po górach, lody cynamonowe Nienawidzę : wymyslać co ma być na obiad ( choć lubię gotować) i zgagi