alinka
Fanka BB :)
Witam,
otóż moja córka rozpoczęła od pazdziernika edukacje przedszkolną, z początku chodziła chętnie, dodając że w ciągu 5 tygodni była 3 razy chora dzieki rodzicom przyprowadzającym chore dzieci do przedszkola
, a teraz zrobiła bunt i na słowo orzedszkole podnosi płacz, absolutnie nie chce iść i żadne argumenty do niej nie przemawiają, nijak nie idzie jej przekonać, dodam że nie miało miejsce żadne zdażenie które by ją zraziło do przedszkola.
I tu moje pytanie jak mam postąpić, czy prowadzić ja na siłe (przy ostatniej takiej próbie, urządziła dramat przy zostaniu, pół dnia im przepłakała a na miłe zakończenie zsikała sie w majtki). Niewiem już co robić będe wdzieczna za każdą podpowiedz
otóż moja córka rozpoczęła od pazdziernika edukacje przedszkolną, z początku chodziła chętnie, dodając że w ciągu 5 tygodni była 3 razy chora dzieki rodzicom przyprowadzającym chore dzieci do przedszkola
, a teraz zrobiła bunt i na słowo orzedszkole podnosi płacz, absolutnie nie chce iść i żadne argumenty do niej nie przemawiają, nijak nie idzie jej przekonać, dodam że nie miało miejsce żadne zdażenie które by ją zraziło do przedszkola.I tu moje pytanie jak mam postąpić, czy prowadzić ja na siłe (przy ostatniej takiej próbie, urządziła dramat przy zostaniu, pół dnia im przepłakała a na miłe zakończenie zsikała sie w majtki). Niewiem już co robić będe wdzieczna za każdą podpowiedz

Pozdrawiam!