Monika2099
Początkująca w BB
Hej może jak znaleźć przyjaciółki na wsi? Mam 22 lata i jestem mamą, wiele osób w moim wieku wyjechało ze wsi mieszkają przeważnie na drugim końcu Polski, bo studiują. Z moją starą przyjaciółką urwał się kontakt, bo zbytnio nie mam czasu, a z dziećmi nie pojadę do niej bo muszę ich na w kółko pilnować i nie porozmawiam. We wsi mieszkają osoby przeważnie 30 + z którymi nie mam wspólnego języka. Jest 2 chłopaków o rok młodszych ode mnie, ale mąż nie pozwala mi się z nimi kumplować. W pracy znów koleżanki za mną nie przepadają, bo szybko się uczę, a jak popełniam błąd od razu przepraszam i na drugi raz jego nie ma, a po za tym super dogaduję się z klientami i jak widzą mnie na sklepie to od razu idą do mnie nie do nich. Na mamy w przedszkolu córki nie mam co liczyć, bo tylko mijamy się, bo wszystkie spieszą się do pracy i nawet nie mamy jak się poznać, tylko z widzenia się znamy, no i z 2 mami pracuję. Jest jedna kobieta w radzie przedszkola z którą się dogaduję, ale jak ja mam czas to ona nie ma, bo ma dzieci chore i musi jeździć po lekarzach. Nie mam rodzeństwa jestem jedynaczką i powoli zaczyna mi to doskwierać iż nie mogę się nikomu zwierzyć, a mężowi wszystkiego nie powiem przecież. Więc co doradzacie