• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Piateczko nie widać tych Twoich obrazow :-(.

Uszyłam Marcie torebke :-) DSC00883.jpg

Załączniki

• DSC00882.jpg
    DSC00882.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 40
hej! okna umyte, chata ogarnięta a Olka nic nie rusza. jeszcze podłogi i schody mi zostały ale to po obiadku

ilonka gdzie jesteś. ja tu wchodzę odkryc twoją tajemnicę a tu cisza.

katy nie kuś kopytkami. ale bym sobie zjadła. a twoja tempka kasiu szaleje. no i dobrze.

wczoraj kusiliście pączkami no i się dzisiaj skusiłam. oj nie dobrze. potem będę marudzić.

Katy ja juz chyba wszystkie prochy przerobiłam:-( apap,ibuprom,nurofen,ketonal . Normalnie apteke mam w sobie he he.
A boleć bedzie jeszcze pewnie z tydzień :-( tak jak ostatnio. :wściekła/y:

Agnes weż Ty dziewczyno pogadaj z synkiem:-) Przekup go ciepłym cyckiem może cos sie ruszy.No chyba że mały lubi moczyc sie we wodzie he he u mamusi w brzuszku:-)

Ilonko halo :-):-):-)

Ostatnia edycja:
hejoo

Katy hahahaha i jak tam pod tablicą było?:-p:cool2::-D
pośladki na poprawę humoru mnie rozwaliły i humor poprawiły:-D
pracować bym chciała do stycznia, a potem luty, marzec w domu i siup do porodu..zobaczymy jak wyjdzie ;)

Piąteczka niezłą siłę przekonywania ma mąż:-D
ale walcz z pracoholizmem dla dobra męża, Twojego i ogólnie rodzinki, Dzieciaki byłyby szczęśliwsze gdyby miały tatę więcej dla siebie...

Losiczka biedna ta twoja twarzyczka, długo boli..
masz nowe materiały na torebki? bo ja bym chciała tą z kwiatami z rączką, ale żeby jeszcze pasek był-tak żebym przez ramię mogła przełożyć

Viola czyli dobre wieści są, macie jeszcze chwilę dla siebie. Powodzenia w szukaniu pracy

Agnes szuruj szuruj, zobaczymy czy da sie wypędzić małego uparciucha ;)

Ostatnia edycja:
Witam się i ja z rana (no prawie ;-);-);-))
Martuś, kochana, ja się modlę i trzymam kciuki i tylko mi jeszcze magicznej różdżki brakuje... Ale całym sercem wierzę, że będzie dobrze!
Katy, zbereźniku następny! Ja tu na głodzie i to jeszcze dłuuugo, a te się o seksie rozgadały na całego!
Agnes, dziękuję kochana za info odnośnie glukozy. To działajcie tam z m intensywnie, a Oluś na pewno nie posiedzi do 15.
Piąteczko, ojjj... nie zazdroszczę Ci takiego pracoholika. Walcz o swoje, bo Ci chłop całkiem do biurka przyrośnie.
Violu, to w sumie dobre wieści, będziecie mieli przynajmniej te 2 miesiące wytchnienia i mam nadzieję, że przez ten czas coś znajdziesz.
Paula, miłej pracy mimo wszystko. U mnie piękne słoneczko, a ja leżę, ehh...
Róziu, no to będzie piękny wózeczek! Ja niestety nie mogłam sobie powybierać wzorków i kolorków, chociaż nie narzekam, bo nasz jest naprawdę ładny.
Aniu, nie martw się, bo z tego, co pamiętam, to masz łożysko na przedniej ścianie, a to jest taki 4-centymetowy materacyk, który wygłusza ruchy dziecka. Ja mam podobnie: jedna z dziewczyn kopie i się rzuca, aż mi brzuch się rusza, a żeby poczuć drugą, to muszę w odpowiednim miejscu przyłożyć rękę.
Losiczko, a próbowałaś Solpadeine musującego, skuteczny jest.

Truskafko czekam na materiały. Ale nie ma sprawy pasek może byc ale zrobie odpinany ok??? A jaki kolor byś chciała??? Wyslij mi jak chcesz pw ze szczegółami co i jak .:-)

Kasia es ja już mam dosc tych wszystkich prochów :no:

Losiczko, doskonale Cię rozumiem, bo jako migrenowiec nałykałam się tego paskudztwa w życiu od groma, ale Solpadeine jest akurat na paracetamolu i o dziwo jest naprawdę skuteczne. Fajna ta torebka z futerkiem :-).

reklama
wiem, że obrazki wsiąkły, ale nie wiem dlaczego niestety

siedzę i się nudzę. od gada mojego dostałam kwiaty na przeprosiny i tyle go widziałam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry