Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Swoją drogą widzę autorko juz ktorys Twoj post w podobnym tonie i tak jak napisalas - nie fiksujMam dzisiaj jakaś potrzebę ciszy.i tak sobie leżę w zupelnej ciszy aż nagle podczas ruchu dziecka usłyszałam takie jakby kliknięcie. Nie wiem jak to nazwać jakby strzelenie paznokciem o paznokieć.
Cichutko, raczej przy grającym TV bym tego nie usłyszała.
Podobno takie coś dzieje się przy przebiciu pęcherza z wodami płodowymi. Zalozylam wkładkę i niby czuję mokro ale wkładka sucha (albo tak dobrze wciągnęła)
Wydaje mi się że słyszałam takie coś jeszcze raz ale już chyba fiksuje.
Mam dzisiaj 35 tydzien. Jak długo po czymś takim odeszlyby mi wody?
Ta fakt, sama wiem że fiksuje.Swoją drogą widzę autorko juz ktorys Twoj post w podobnym tonie i tak jak napisalas - nie fiksujJeszcze ponad miesiac zostal do porodu, zrelaksuj sie, odpoczywaj ile sie da i nie panikuj
jak się rzeczywiscie zacznie poród raczej tego nie przeoczysz i jak kazda z nas dasz radę!
Na spokojnie kochana... Jeśli czujesz niepokój, najlepiej na IP podjechać. Ja takie ostrykniecia słyszałam kilka razy pod koniec ciąży. Do tej pory nie wiem co to było ale nic się nie działo więc wnioskuję, że nić złegoTa fakt, sama wiem że fiksuje.
Kilka lat starałam się o dziecko i to chyba dlatego....