• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pytanie do osób bardziej doświadczonych

lili_123

Fanka BB :)
Jeśli w niedzielę doszłoby do zapłodnienia to dziś środa jaka powinna być szyjka w badaniu? Badam szyjkę dopiero 3 cykl.
W Niedziele i poniedziałek śluz byl płodny typowo we wtorek zaczął być biały dziś nadal taki jest.
W niedzielę szyjka była uniesioną ale niżej dziś dzisiaj i dość miękka a dziś jest bardzo wysoko ledwo czuje ją najdłuższym palcem i mięciutka śluz biały jak wyżej. Kiedy najlepiej zrobić pierwszy test żeby coś wyszło?

reklama
reklama
Szkoda kasy na bete tak wczesnie, zacznij testowac od 10 dpo, jesli cos wyjdzie to wtedy beta i progesteron. Ja dzis 10 dpo i mam takie same objawy a test wyszedl bialy
A odczuwasz ból piersi cały czas? Mi się wydaje że dziś trochę mniej niż wczoraj więc od razu trace nadzieję.. jedyne co to szyjka mnie zastanawia bo zawsze po owu była twarda i łatwa do zlokalizowania

Chyba najlepiej na początku sprawdzić czy beta pojawia się w moczu? Oczywiście Twoja decyzja, Twoje pieniądze, mi by szkoda było wydać 70 zł na betę, gdzie test z moczu Facelle paskowy ostatnio wykrył mi betę na poziomie 7,31. Najwcześniej test może wyjść 8 DPO, a najbezpieczniej testować od 10 DPO (a i nawet wtedy może się okazać że to i tak za wcześnie).
Racja dzięki 😁 Właśnie zamierzam jutro skoczyć i się zastanawiałam czy facelle lepsze czy pinki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry