• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pytanie

reklama
Ale tam napisalas, ze gdyby mi wkladal glowke, a ja chcialam sie zapytac o samo dotkniecie bez penetracji. Prosze o odpowiedz na to pytanie i juz dam tutaj spokoj.
Zaraz zaczniesz rozkminiać czy dotknięcie na sekundę może być, a czy dotknięcie na 3 sekundy to już za dużo.

Nie jesteś w ciąży, uspokój się. Jak się stresujesz to nie dopuszczaj do takich sytuacji albo po prostu uprawiajcie seks z zabezpieczeniem zamiast tych ocieranek. Albo zamiast ocieranek niech najpierw on Tobie zrobi dobrze, a potem Ty jemu i wtedy nie będziesz się stresować tym, kto co dotykał i kiedy.

Zaraz zaczniesz rozkminiać czy dotknięcie na sekundę może być, a czy dotknięcie na 3 sekundy to już za dużo.

Nie jesteś w ciąży, uspokój się. Jak się stresujesz to nie dopuszczaj do takich sytuacji albo po prostu uprawiajcie seks z zabezpieczeniem zamiast tych ocieranek. Albo zamiast ocieranek niech najpierw on Tobie zrobi dobrze, a potem Ty jemu i wtedy nie będziesz się stresować tym, kto co dotykał i kiedy.
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, wiele to dla mnie znaczy

Na litość boską, w ciążę zachodzi się wtedy, jak sperma znajduje się w pochwie. Głęboko w pochwie. Jakim cudem ten plemnik z wejścia do pochwy miałby z WYPŁYWAJĄCYM śluzem dostać się do środka? No jak nie biologia to chociaż zdrowy rozsądek sobie włącz.
Ile razy jeszcze dopytasz o to samo? To takie typowo trollerskie.
Okres może się spóźniać np. ze stresu.

Ja to bym chętnie zobaczyla te strony, na których piszą, że od ocierania można zajśc w ciążę, bo ciągle trolle się na nie powołują, ale nigdy nie dają konkretu.
Płyną pod prąd jak łososie na tarło

reklama
Bo tłumaczy Ci się jak krowie na rowie a Ty dalej nic nie kumasz. Ile maszat? 12 co najwyżej
Nie mam 12 lat. Okropnie się stresuje, jednak nigdy stres mi nie przesuwał okresu. Naprawde mi tu coś nie pasuje, w szczególności że to juz 40 dzien a moje cykle to tak 26-34 dni. Dodatkowo po prostu nie czuje go, zawsze bolal mnie starsznie brzuch a teraz nic. Bardzo mnie to przybija.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry