Lady Loka
Fanka BB :)
To nauczycielki w szkole. Ciotki,kogo tam masz, nie żyjesz w próżni. Odpowiedź na Twoje pytanie jest też zawarta w tym co napisałam wyżej.Gdybym tylko miała taką możliwość napewno bym to zrobiła.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To nauczycielki w szkole. Ciotki,kogo tam masz, nie żyjesz w próżni. Odpowiedź na Twoje pytanie jest też zawarta w tym co napisałam wyżej.Gdybym tylko miała taką możliwość napewno bym to zrobiła.
Ale tam napisalas, ze gdyby mi wkladal glowke, a ja chcialam sie zapytac o samo dotkniecie bez penetracji. Prosze o odpowiedz na to pytanie i juz dam tutaj spokoj.To nauczycielki w szkole. Ciotki,kogo tam masz, nie żyjesz w próżni. Odpowiedź na Twoje pytanie jest też zawarta w tym co napisałam wyżej.
Zaraz zaczniesz rozkminiać czy dotknięcie na sekundę może być, a czy dotknięcie na 3 sekundy to już za dużo.Ale tam napisalas, ze gdyby mi wkladal glowke, a ja chcialam sie zapytac o samo dotkniecie bez penetracji. Prosze o odpowiedz na to pytanie i juz dam tutaj spokoj.
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, wiele to dla mnie znaczyZaraz zaczniesz rozkminiać czy dotknięcie na sekundę może być, a czy dotknięcie na 3 sekundy to już za dużo.
Nie jesteś w ciąży, uspokój się. Jak się stresujesz to nie dopuszczaj do takich sytuacji albo po prostu uprawiajcie seks z zabezpieczeniem zamiast tych ocieranek. Albo zamiast ocieranek niech najpierw on Tobie zrobi dobrze, a potem Ty jemu i wtedy nie będziesz się stresować tym, kto co dotykał i kiedy.
Płyną pod prąd jak łososie na tarłoNa litość boską, w ciążę zachodzi się wtedy, jak sperma znajduje się w pochwie. Głęboko w pochwie. Jakim cudem ten plemnik z wejścia do pochwy miałby z WYPŁYWAJĄCYM śluzem dostać się do środka? No jak nie biologia to chociaż zdrowy rozsądek sobie włącz.
Ile razy jeszcze dopytasz o to samo? To takie typowo trollerskie.
Okres może się spóźniać np. ze stresu.
Ja to bym chętnie zobaczyla te strony, na których piszą, że od ocierania można zajśc w ciążę, bo ciągle trolle się na nie powołują, ale nigdy nie dają konkretu.
Nie no Ty troll jesteś jak nic.Macie może jakieś rady jak troche napędzić ten okres? 40 dzień i dalej nic, jutro tak profilaktycznie powtorze test
No ale czemu naprawde nie rozumiem..Nie no Ty troll jesteś jak nic.
Bo tłumaczy Ci się jak krowie na rowie a Ty dalej nic nie kumasz. Ile maszat? 12 co najwyżejNo ale czemu naprawde nie rozumiem..
Nie mam 12 lat. Okropnie się stresuje, jednak nigdy stres mi nie przesuwał okresu. Naprawde mi tu coś nie pasuje, w szczególności że to juz 40 dzien a moje cykle to tak 26-34 dni. Dodatkowo po prostu nie czuje go, zawsze bolal mnie starsznie brzuch a teraz nic. Bardzo mnie to przybija.Bo tłumaczy Ci się jak krowie na rowie a Ty dalej nic nie kumasz. Ile maszat? 12 co najwyżej