Dobrze, dziekuje bardzo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobrze, dziekuje bardzo
Twoje pytanie świadczy o braku wiedzy z poziomu szkoły średniej (o ile nie z podstawówki, bo nie wiem jak teraz wygląda podstawaDziekuje tez kazdej z was za odpowiedzi, mysle ze z waszego punktu widzenia moje pytanie moze byc glupie, ale to pierwszy raz kiedy moj cykl jest jaki dlugi i musiałam sie poprostu kogos zapytac
Tak wiem i jest mi troche głupio. Nie brałam nigdy pod uwagę tego że takie pytanie nasunie mi się do głowy. Jednak przyszły obawy, pozniej czytanie roznych rzeczy w internecie i tak napędzało to mój lęk. Naprawdę nie mam 16 lat i nie wiem czym to wszystko jest spowodowane. Niedawno zaczęłam współżyć i zawsze ale to zawsze podchodziłam do tego z głową używajac zabezpieczenia. Tym razem głowę to chyba na chwile zgubiłam. Pozniej coraz dłuższy brak okresu i tak to się napędzało. Czytałam duzo, aby sprawdzić czy moje myslenie dotyczące tego czy to możliwe jest sluszne (na poczatku myslalam ze to niemożliwe), lecz pozniej coraz wiecej stron, ktore mowily o tym, że szansa jest i to calkiem spora. Dlatego napisalam tutaj aby wiecej sie nie doszukiwac i dostac konkretną wiedze od doświadczonych kobiet.Twoje pytanie świadczy o braku wiedzy z poziomu szkoły średniej (o ile nie z podstawówki, bo nie wiem jak teraz wygląda podstawa). Więc no, sama sobie to przemyśl i się zastanów, czy może warto byłoby ten poziom wiedzy jakoś zmienić.
jeszcze nie jeden dłuższy cykl przed Tobą, takie cykle sie zdarzają.Dziekuje tez kazdej z was za odpowiedzi, mysle ze z waszego punktu widzenia moje pytanie moze byc glupie, ale to pierwszy raz kiedy moj cykl jest jaki dlugi i musiałam sie poprostu kogos zapytac
NicWczoraj zrobiłam test ten superczuły ale nie z porannego moczu tylko go wstrzymalam tak 3-4 godziny i wyszedl negatywny, lecz okresu dalej nie ma. Nie czuje zadnych skurczy, bola mnie plecy i przestaly mnie bolec piersi. Moze mi ktoras z was cos powiedziec co sie moze dziac?
Ale my Ci już odpowiedzialysmy na to pytanieNaprawde zaczeło mnie to strasznie ryć. Tak bardzo chciałabym ten okres. Czy to naprawde malo mozliwe zeby tak zajsc w ciaze bo mysli w mojej glowie zaczynaja sie ze soba bic..