Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bromergon dostałam na zmniejszenie laktacji. Pół tabletki- żadnych skutków ubocznych .Witam wszystkich. Proszę o opinie dotyczące brania leku bromergon . Czy któraś z was brała? Jakie dawki? Czy mialyscie skutki uboczne?
Okropne mdlosci
Brałam bromocorn i to to samo tylko inna nazwa. Zaczynałam od ćwiartki tabletki po tygodniu połowa a później cała. Brałam na noc bo to jedyne sensowne rozwiązanie, skutków ubocznych cała litania m.in. zawroty głowy, mdłości, wysuszanie śluzówki nosa, kłopoty z koncentracją, napady gorąca. Jak z głupoty po miesięcznej przerwie wzięłam całą tabletkę to myślałam że się przekręce, prawie zemdlałam
Niestety tak, ale wraz ze zwiększaniem dawki objawy się nasilały. Lekarz kazał mi pierwszą ćwiartkę przyjąć pod nadzorem pielęgniarki w ciągu dnia ale ja byłam mądrzejsza i nie dość że wzięłam ją w domu to jeszcze poszłam na zakupy a świat wirował wokół mnie jakbym była naćpana [emoji23] ogólnie organizm musi się przyzwyczaić do tego leku (tak twierdził lekarz). Później jak już brałam na noc to przesypiałam te objawy jedynie budziłam się z potwornie suchą śluzówką nosa. Na szczęście długo nie musiałam go brać (ok. roku) bo zaszłam w ciążę i naturalną rzeczą było odstawienie go@Ewii
I odrazu po tej jednej ćwiartce takie objawy?